Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves fiamat a mese a...

2,5 éves fiamat a mese a tévében szinte egyáltalán nem vagy csak néhány percre köti le. Normális ez? Mindig csak könyvből olvasna.

Figyelt kérdés

Mondjuk az is igaz, hogy nincs jó mesecsatornánk, de pl. Süsü sem érdekli vagy a többi esti mese sem az m2-n.

Lehet hogy mese dvd-t kellene nézetni vele?

Nem szeretném ha majd oviba megy ne ismerje azokat a meséket amiket a többiek szeretnek.

2012. febr. 26. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Épp az lenne a baj, ha csak a tévé kötné le. Inkább örülj, ennyi idősen nem is kellene nagyon tévéznie.

Az oviban meg az első évben ez egyáltalán nem számít hogy ki mit néz, nálunk a középső csoporttól kezdve volt, hogy a kislányok Hannah Montana-t vagy High School Musicalt néztek és olyat játszottak. A gyerekeim simán megmondták, hogy az anyjuk ezeket nem engedi és azért nem tudták hogy miről van szó. Persze más mesét nézhettek, tehát nem voltak annyira elkülönülve.

2012. febr. 26. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Ó én lennék a legboldogabb anyuka, ha a gyerekem nem szeretné a tévét nézni! A fiad tök normális és addig örülj, még ilyen!

Sokat árt a mozizás és ha rákattannak, örökös harc folyik miatta. Vagy legalábbis engem, ha más nem is, de belül lelkifurdalás gyötör sokszor.

És picikéknek még csak csak vannak jó mesék, de nagyobbaknak, főleg fiúknak szörnyűséges akciódús rajzfilmek vannak, legalábbis sokan ilyen ostobaságokat néznek, úgyhogy szerintem ne akard te, hogy a te fiad is azt nézze, amit a többiek.

2012. febr. 26. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaj inkább örülj. :) Az én fiamat néha már a számítógép elöl kell elcibálni, mert míg mosogatok addig kikeresi magának a youtubeon a Bogyó és Babócát.

Tv-t simán bekapcsolja és kapcsolgatja a csatornákat, keresi a mesét.

Tv nélkül is el van, de ha nagyon be vagyunk zárva, akkor nyüszít ha nem nézheti. Szóval azért örülj inkább egy picit.

Bogyó és Babóca pl van könyvben is.

2012. febr. 26. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Örülj neki, az enyémek nagyon rá vannak kattanva. Igaz, csak mese dvd-t néznek, tévét egyáltalán nem, de állítólag még ez is káros. Egyrészt rontja a képzelőerőt, mert ott minden készen van tálalva. Felolvasáskor neki kell elképzelni. Másrészt a képek villózása nagyon felizgatja az idegrendszerüket, állítólag, lehetnek emiatt alvászavarok is. Inkább olvassatok sokat.

Irigyellek.

2012. febr. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!