Csúnya vagy helytelen szó a szellem szó? Kisfiam ezt tanulta az oviba. és nem tudom hogy álljak hozzá?
Figyelt kérdés
én nem tartom kifejezetten csúnya szónak,vonatozás közben mondta,hogy ez a szellem,azóta többször is mondta már,de csak ennyi.nem is figyeljek rá,van,hogy napokig nem használja aztán valahogyan eszébe jut.ti mit tennétek?2012. febr. 26. 14:34
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,mint mondtam én sem tartom csúnya és helytelen szónak hisz nem is szóltam neki érte,de nem tudom ha a rokonok akiknek van kisebb gyereke meghallja hogy reagál.Problémám nem volt csak kérdeztem.Nem mindenki gondolkodik igy mint mi.a szellem szót bizony lehet helytelenül is értelmezni,és sajnos tudom,hogy ez a kisfiú nem a meséből vette.köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 27. 07:05
12/13 anonim válasza:
Hogy lehet helytelenül értelmezni? Nem értem. Ha pl vki azt mondja szellemet lát az sem helytelen. Van aki hisz benne de nem látja, van aki hisz benne ès látja és van aki nem hisz benne.
Kisfiam scobby doo rajongó, abban minden részben szellem van amiről kiderül a végén hogy nem szellem csak bűnöző vmilyen szellem álarcban. Szokta utánozni és a hugát kergetni. De ez csak játék. Szoktuk mondani hogy szellem csak a mesében van, nem kell tőle félni, a tv-ből nem tud kijönni.
13/13 anonim válasza:
Itt az anyukával van komoly baj nem a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!