Mit tennél, ha azt gondolnád, a gyereked szobájában szellem vagy valami hasonló van?
Nyah akkor most jövök én és még egy darabig itt leszek,mert nem merek elaludni,ha ilyeneket olvasok,úgyhogy gratulálok magamnak amiért benyitottam a topicba XD
Szóval a gyerekek tényleg látják a szellemeket,én is láttam,illetve nem konkrétan egy szellemet,hanem éreztem a jelenlétüket.Nálunk a ház meggyőződésem,hogy elátkozott,de minimum szellemjárta.Mind2 dédim ott hallt meg,az egyik nagyanyám szobájában(pont az alattam lévő szobában),a másik majdhnem a szemem láttára anyuék szobájában(akkor 2 voltam).Olyan 8-9 éves koromtól félek a szellemektől,de nagyon.Addig simán megnéztem az X-aktákat is,pedig az nem annyi idősnek való.Az ok amiért félek,nos magam sem tudom mi,mert konkrát dolog nem történt.Annyi volt,hogy anyum velem aludt mert apám Németo-ban dolgozott és hajnalban arra ébredtünk,hogy valami mocorog a szobában,mintha matatna.Azthittük a cica beszökött a szobába,de nem.Anyu felkellt szétnézett de semmi.Na azóta nekem nincs nyugvásom,annyira félek,hogy ha otthon vagyok(már elköltöztem),totál parás vagyok ha egyedül kell aludnom:SEgyébként az incidens után valahányszor anyu korán kellt és ment kutyát sétáltatni stb,akkor én is felkeltem vele és a macskát magahoz szorítottam,úgy feküdtem az ágyon amíg vissza nem jött:S
Tényleg nagyon félek mostanában is mindentől,de csak ha otthon vagyok,az albérletemben nyugis vagyok,pedig egyedül lakom.
Mellesleg nagymamám falusi és mondjuk úgy,hogy amatőr boszi.Nem olyan mint amit a tv-ben látsz,ilyen kuruzsló vagy bolond.7köznapi nagyi,aki rendelkezik néprajzkultúrával,fogalmazzunk így:D
Tényleg okos és mindnet megérez.Babakoromban szemmel megvertek,vagyis a másik nagyanyám.Igaza lehetett mamimnak,mert 2 hónapig semmi bajom nemvolt,azután sem a fog vagy a hasfájás,megfürdettek hamus vízben és elmúlt.Nagyon jó.Nem azt mondom,hogy ezt tett,csak mondtam.De ne nézz bolondnak,de tényleg így volt XD
És erre akartam mondani,hogy a babaszobába tegyetek be egy cirokseprűt vagy partvist az ajtó melletti sarokba és akkor a boszik és szellemek nem tudnak bemenni.Én egyszer tettem nagyim javaslatára oda,mert megnéztem egy ijesztő horrort és annyira féltem,hogy mindent csináltam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!