Embertől függő szerintem, mert van aki már 40 évesen fásult aggastyán, van aki 60-70 évesen is aktív és életerős. Ha fizikailag alkalmasnak érzed magad, és vállalod az ezzel járó rengeteg pszichés terhet, akkor szerintem nem késő. De csak ha tényleg vágysz rá, és nem a másik fél kedvéért mész bele.
2012. márc. 1. 10:32
13/25 anonim válasza:
Barátnőm férje 57 éves volt, amikor a kislányuk született. Fitt volt, fiatalos, rengeteget foglalkozott a gyerekkel. Azóta eltelt 15 év. Szellemileg most is nagyon topon van, imádja a lányát, sokat foglalkozik vele. De a kislány egyre jobban aggódik az apjáért. Bepánikol, ha megbetegszik, rémálmai vannak, hogy mi lesz, ha meghal.
Azt gondolom, hogy ennyi idősen gyereket vállalni kettős dolog. Az apa életét megédesítheti, de a gyereknek nem lesz könnyű elfogadni, hogy neki nem lehet olyan sokáig édesapja, mint másnak.
2012. márc. 15. 19:42
14/25 anonim válasza:
Ha azt vesszük hogy az én apám 59 évesen halt meg,akkor késő, mellesleg 40 éves volt mikor születtem.
De ha életerős, fitt és az anyuka fiatalabb akkor nem késő.
2012. márc. 15. 19:48
15/25 anonim válasza:
Az én férjem 50 volt mikor a fiunk született,most 10 éves,nincs olyan nap hogy ne aggódna az apjáért,ha neagy isten meghalna az apja,teljesen belerokkana az biztos.Az apja pedig viszont aggódik,ugyan ezért.Még egyszer nem vállalnám be az tuti,a boldogságunk csak pár évig tartott...
2012. jún. 1. 11:53
16/25 anonim válasza:
Ez nem csak a koron múlik, hanem a lelki, mentális és testi egészségi állapotból, vitalitásból. Ha te egy fiatalos 50-es vagy és úgy érzed, hogy 10 év múlva még szívesen rúgnád a bőrt a fiaddal, vinnéd a lányodat a balett edzésre, kirándulni, játszótérre, akkor csak hajrá! A gyerekek semmihez sem fogható örömet adnak, de bizony igen fárasztóak. (32 éves vagyok :))
2012. jún. 1. 12:37
17/25 anonim válasza:
Nagyon ember függő, de ha jót akar a gyermekének már nem vállalja be. Apám 52 éves unokája 1 éves. Az éven már 3 temetésen voltunk apósom 69 volt, férjem unoka testvérének a felesége 52 volt, másik unokatestvére 59 volt. Utóbbi, bár hölgy volt, de fitt, aktív és legalább egy 10-est letagadhatott volna. Mégis egyik pillanatról a másikra összeesett és meghalt. Késő már egy saját gyermekhez.
2012. jún. 1. 12:39
18/25 anonim válasza:
Nem azt gondolom, hogy egy 55 éves férfi öreg ahhoz, hogy gyereket vállaljon. Viszont tegyük fel, hogy él mondjuk 70 évig, na hát egy 15 éves gyerek viszont fiatal ahhoz, hogy elveszítse az apukáját.
Én 25 vagyok, és most 54 éves az apukám. El sem tudom képzelni, hogy milyen lenne, ha már tíz éve nem lenne közöttünk.
2012. jún. 1. 15:23
19/25 anonim válasza:
Szerintem igen.
Lehet valaki fiatalos 54-55 évesen, de mire a gyerek érettségizik, 72-73 évesen már öreg lesz. Ha megéri...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!