54-55 éves férfinek késő, hogy gyermeke szülessen?
Ezt neked kell tudni! A gyereket fel is kell nevelni, nagyon sok türelem kell hozzá, és persze a taníttatás és a ruháztatás sem két forint. Amennyiben ezek a feltételek biztosítottak, csak hajrá!
Nekem van az ismeretségi körömben ennyi idős apuka, akinek most két éves a gyerkőce. Nagyon jó látni, ahogy játszanak, és figyelik egymás mozdulatait!
Az én párom 55 éves volt, amikor született a kislányunk, aki most lesz két éves, terveztük, nem véletlenke. Imádja, sokat foglalkozik vele, bár néha felfedezni vélek olyan türelmetlenséget, amiről nem tudom eldönteni, hogy a korából vagy a természetéből adódik.
Az első gyereke születésénél 19 éves volt, akkor még fel sem fogta igazán, mit is jelent egy gyerek, most már maximálisan felfogja, az aggodalmaival együtt. Hiszen bizony sokat gondolkodik azon, látni fogja-e felnőni, el tudja-e tartani, addig, amíg szükséges, stb.
Szerintem, ha az anyagi dolgokkal nincs nagy zűr és az a férfi tényleg vágyik rá, akkor nem késő.
Biológiailag az esetek zömében nem, de gyereknevelésre nézve már késő és sokan ebben nem gondolnak bele.
Azért 70-75 évesen egy kamasz gyerekkel boldogulni elég érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!