Ti adok még ilyen időben harisnyanadrágot a gyereketekre?
Figyelt kérdés
Nadrág alá.2012. febr. 25. 14:41
11/13 anonim válasza:
Igen, hála égnek szereti is, előbb felveszi, mint a zoknit. Rá egy vastag melegtő ment.
12/13 anonim válasza:
Nem, egy vékony pamuttal bélelt farmert kapott. De melege volt benne. Én is utálom harisnyát, így nem erőltetem.
13/13 anonim válasza:
Hálisten a lányom nagyon csajos. Tehát oviban szoknyában kell lenni. Így reggel harisnya, arra egy farmer v. melegítő, ha kimennek, akkor is felveszi, bent pedig szoknya. De ma már nem adtam rá a bundás csizmáját, hanem húztam a harisnyára egy zoknit, és arra a tavaszi cipőjét és beleizzadt a lába mire beértünk az oviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!