Anyukák! Ti megsértődnétek, ha a ti gyereketekre szólnék rá? Hogy reagálnátok?
Én sem szeretem ha beleszólnak, de ez a kivétel :)
Mivan ha a barátnőd, épp nem figylet? Jól tetted, hogy szóltál, nagyobb baj is lehetett volna.
Te nem a nevelésbe szóltál bele (Etetés-altatás-öltözködés...stb), szóval oké a dolog.
Ja igen. Megköszönném, hogy figyeltél helyettem is :D
ne haragudj de ennek mi köze a nevelésbe? ez baleset megelőzés volt, naná, hogy jól tetted!
az megint más ha hisztzik a gyerek és rászólsz mert anya csak néz... na azt én se szeretem mert nem véletlenül csinálok úgy mint ha nem is hallanám ;)
de amit te tettél, az nem nevelés beleszólás :)
lehet a barátnőd olyan fáradt volt, hogy fel se fogta :S
Azért van különbség a "beleszól a nevelésbe" és a "rászól, mert az úttesten van" között. Én ez utóbbinak tekintem amit csináltál, ha én lettem volna a gyerek anyja, még meg is köszönném. Egyébként nem értem, hogy az anyuka miért nem reagált rá...
Minden reggel együtt megyünk egy anyukával az oviba, természetesnek veszem, hogy rászólok a csemetéjére, ha az össze-vissza bámészkodva csámpázik az úttesten. Pláne, ha jön egy autó. Idáig még nem kaptam meg, hogy miért szólok a gyerekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!