Mennyit beszél 2 éves kisfiatok?
Figyelt kérdés
Ha kislányotok van akkor is írjatok :)
Mennyire használja a nyelvtant? Múlt idő? Ragozás? Egyes szám első személy? Mondatokban beszél? Hány szavas? Énekel? Mondókázik?
Mi az amiben nagyon jó? Mi az, amiben szerinted jobb lehetne? (Tudom, hogy ezek nem számítanak, mert máshogy fejlődnek a gyerekek, csak szubjektív véleményekre vagyok kíváncsi)
2012. febr. 24. 16:57
11/13 anonim válasza:
2 eves 2 honapos kislany. Rengeteg szot ismer, de meg nem nagyon koti oket mondatokka. Eddig csak a "megyek haza", "esik ho" meg a "fuj a szel" mondatokat hallottam tole. Szokott enekelni, de az inkabb van babanyelven. Bolcsis es ott tanul meg nagyon sok mindent. Mondott mar iget ragozva, de szerintem meg nem tudatosan hasznalja a ragozast.
12/13 anonim válasza:
Fiú 22 hónapos. Még csak szavakat mond, de azt sem mindig teljesen. Néha összerak 2 szót. Ragozni egyáltalán nem szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!