Ha épp lázas a gyermeked, amikor a rendelési idő van, akkor mit teszel?
Figyelt kérdés
Leviszed lázasan, vársz másnapig vagy...?2012. febr. 23. 13:41
11/17 anonim válasza:
Adj neki lázcsillapítót és úgy vidd orvoshoz. Ez mindenre igaz, még az ügyeletre is.
12/17 anonim válasza:
Ha magas láza van, akkor elkezdem a lázat csillapítani itthon, és kihívom az orvost, a gyereket nem viszem sehová. Nálunk a rendelési idő után kijön házhoz, ha szükséges.
Ügyeletet egyszer hívtam, de többet nem fogom, mert nagyon elutasítóak voltak.
13/17 anonim válasza:
Soha nem viszem őket betegen a dokihoz. A doki jön hozzánk. Inkább költök rá, fizetek érte, de az elesett, beteg, lázas gyereket kegyetlenség kirángatni az ágyából, nem még bevinni a rendelésre. Ha meg nem annyira betegek, akkor meg azért nem viszem, mert nem kell, hogy több bacival jöjjünk haza, mint amennyivel elmentünk. Szerencsére nagyon ritkán betegek.
14/17 anonim válasza:
off
És ha a gyerekorvosotok nem menne házhoz? Akkor mit tennétek?
Bocsánat, de a közelünkben 3 gyerekorvos van, 1 itt, 2 a szomszéd városban és egyik sem megy házhoz. Sőt, az itteni rendel nálunk 1 órát, a másik területen szintén 1 órát, és ezen a 2 órán kívül még telefonon sem lehet elérni. Nos, ilyenkor mit tennétek?
15/17 anonim válasza:
Én még olyan dokit nem láttam, aki nem akar pénzért dolgozni... Van jópár gyerekorvos a városban és versengenek a fizetős betegekért. Ingyen persze, hogy nem jön ki. De pénzért akár éjjel is.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. febr. 23. 21:38
17/17 anonim válasza:
A mi dokink sem jön házhoz. Már ami előtt megszületett a baba, akkor mondta. A mienk nem csak gyerekorvos, anesztes is, nagyon elfoglalt, és nagyon sok pénze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!