Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi mesét néz 2-3 éves...

Mennyi mesét néz 2-3 éves gyermeked ebben a rossz időben?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyit, mint egyébként: heti kettőt. A többi időben máshogy foglalom le. De mivel megszokta, hogy ez a szabály, nem is igényli különösebben a mesenézést. Néha megkérdezi, hogy ma DVD-nap van-e (így hívjuk), de ha mondom, hogy nem, akkor már el is felejti a dolgot, tudomásul veszi. Kreatívabbnak kell lennem, ez tény.
2012. febr. 17. 13:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a háttérben mindig megy a duck tv néha a minimax (ez utóbbin olyan buta mesék mennek szerintem) rossz szokásból háttérzajnak, de szinte egyáltalán nem nézi 2,5 éves kisfiam. Néha odapillant néhány másodpercre. Este szokta kérni lefekvés előtt néha, hogy tegyük be a bogyó és babócát. Azt nagyon szereti:-) 3-4 naponta megnézi az összes részt.
2012. febr. 17. 13:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Nálunk 1-2 óra mese van naponta, mer tegyszerűen nem tudom máshogy megoldani a kistesó altatását, a nagy folyton bemászkál ha nem teszek be neki valamit iyenkor. Én ezt sokallom egy kicsit, de nem tudom mással a nappaliban tartani
2012. febr. 17. 13:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éves.Nálunk is megszokásból szól a tv.Általában minimax, disney, de csak akkor nézi, ha olyan mese van benne amit szeret.Ha beteszem neki dvd-n a bogyó és babóca mesét vagy Micimackó, 101 kiskutya, Tom&Jerry...azt végignézi.
2012. febr. 17. 14:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is minden nap nézi fél esetleg 1 órát. Most mi is azzal szenvedünk, hogy ezt az időt lerövidítsük. Az a baj, ha egyszer rászokik ez neki olyan, mint a felnőtteknek a cigi vagy az alkohol.
2012. febr. 17. 14:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én most biztos leleszek pontozva.Kisfiam van olyan,hogy 2-3 órát is nézi a mesét nagyon szereti öket.És van ,hogy azért nézi mert amig nem tudok én vele foglalkozni leköti vele magát.De ha együtt játszunk soha nem megy a tv.Az én kisfiam max 10 percig van el egyedül a játékaival és mivel nem mindig szok aludni délutánonkét akkor valakinek meg kell csinálni a házimunkát is.Nem tudok arra várni ha majd aliszk van olyan,hogy egy héten 2 nap alszik du.Apa este ér haza ,nekem a tv egy pot dada.
2012. febr. 17. 14:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem is nézi naponta a bogyó és babócát, valamint az eperkét szereti még, össz-vissz ez a két dvd-nk van, esetleg youtube-on szokott nézni kisvakondot, szerintem kimondottan aranyos mese. Én nem igazán látok semmi rosszat benne, ha egyébként van foglalkozva a gyerekkel, attól még nem lesz rosszabb másoknál, mert megnéz egy-egy mesét. Én így gondolom, de javítsatok ki, érveljetek, ha nem így gondoljátok. Mondjuk én az eperkét nem díjazom, ha lehet, arról lebeszélem, mert iszonyú egy h..lye mese, nekünk a főzőcskés van meg, állandóan nyávognak benne, de a bogyó és babóca aranyos, meg a kisvakond is az. Én nem tervezem lejjebb szorítani a mesenézés idejét, valamint nem tervezem, hogy korlátozzam, hogy mondjuk csak heti 1-2x és kész. Sőt ezzel még "jól lehet is büntetni", mert ha valami rosszat csinál, másnap nincs mesenézés, tegnap is ez volt a bünti.
2012. febr. 17. 14:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. Azt még hozzátenném, hogy ez nálunk úgy zajlik, hogy kb. 1/2-3/4 óra után maximum azt mondom, hogy a következő mese (általában rövidek) lesz az utolsó és utána kikapcsoljuk, nincs belőle gond, Ő szokta kikapcsolni.
2012. febr. 17. 14:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 1 órát hétköznap , hétvégén pedig 2-3 órát , de nem folyamatosan , közben játszik , csak megy a tv-ben a mese.
2012. febr. 17. 14:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 2 eves es o vacsora utan nez meg egy 20 perces meset amig en osszeszedem a konyhat es bepakolom meg elinditom a mosogato gepet. Aztan gyurmazunk meg egyet es irany a furdes.
2012. febr. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!