Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha belázasodik gyermeked az...

Ha belázasodik gyermeked az oviban, mit csinálnak, hol van és ő mit csinál, amíg oda nem érsz érte?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 15:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Velünk éve elején aláírattak egy papírt, hogy ha 38fölé megy a láza beadhatnak neki egy kanál szirupot,és amíg odaérünk a logopédia szobában van külön alhat,fekhet ha tud valaki ott lenni vele, ha nem akkor marad addig is a csoportszobában.
2012. febr. 16. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Bár van nálunk elkülönítő szoba, ahova ilyenkor ki kellene vinni a beteg gyerekeket, sose vitték még ki, mert nem udnak vigyázni rá, tehát ha velem egy ki az óvónő oda, 20-at hagy felügyeletlenül, ha ott marad benn, akkor meg a betgre nem tud figyelni. Így engem már kétszer hívtak, mire odaértem kapott szirupot, és kitették neki az ágyát, de nem feküdt, csak ült és várt a csoportba
2012. febr. 16. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszer lázasodott csak be a fiam az oviban. Ébredés után vették észre hogy meleg, és megmérte neki a lázát az óvónő. Egyből telefonáltak nekem, és kérdezte, adhat-e neki lázcsillapítót, és hogy tudok-e menni érte kicsit előbb. Mondtam ,hogy azonnal indulok, és lázcsillapítót ne adjanak neki, mert 37,7 volt neki, én pedig orvosi tanácsra 38 fokig nem szoktam csillapítani. Mire kocsival ott voltunk, már a dadus teljesen fel is öltöztette, kivéve persze kabát+cipő, és így várt a csoportszobában.
2012. febr. 16. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!