Mikor aludta át először a gyermeked az éjszakát? Hányszor ébred éjjel?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:57
1/14 anonim válasza:
Mindegyik már 2 hónaposan átaludta az éjszakákat. Csak akkor ébredtek fel,ha melegük volt vagy szomjasak voltak.
Természetesen akkor is,ha betegek voltak,de ez érthető volt.
2/14 anonim válasza:
3 hónaposan ,előtte 8-kor vacsorázott,2-kor szopott,és kibírta reggel 7-ig.
3/14 anonim válasza:
Az első fiam 5 hetesen, és azóta is, ébredés nélkül.
A másik még most sem, két éves. Minimum 3-4 szer ébred egy éjjel, de van, hogy óránként.
4/14 anonim válasza:
2 hónaposan 8-tól reggel fél hétig.
5/14 anonim válasza:
20 hónapos és sosem aludt még át éjjel...3x4x ébred minden éjszaka
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2 éves a kisfiam és legalább 4X ébred, valószínű, hogy azért mert még cicizik.
2012. febr. 20. 20:29
7/14 anonim válasza:
egy hónapos koráig kétszer kelt,két hónapos koráig egyszer,aztán egyszer sem
2,5 éves,olyan egy éves kora óta teljesen egyedül alszik el.addig meg úgy aludt el,hogy kicsit ringattam,aztán betettem az ágyába,és elaludt
8/14 anonim válasza:
9 hónapos kora óta, mióta nem cicizik. Addig egyszer, kétszer kelt, de én nem bántam. Sőt! Sokkal jobbakat aludtam akkor... :) Bár mióta nincs cici sokkal könnyebb elaltatni, és nekem ez okozott inkább frusztrációt. Valamit valamiért...
9/14 anonim válasza:
2 hónapos korától átalussza. Előtte 2x kelt fel.
10/14 anonim válasza:
5 hetes, és este 8 -tól hajnal fél 5-ig bírja (pár napja) bár ő tápszeres. A nagyobbik lányom (ő is tápszeres volt) 2 és fél hónapos kora óta alussza át az éjszakát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!