Szeretnék ötleteket kérni, kisfiam kihánnya a gyógyszert, mit tegyek?
Milyen gyógyszer és milyen formátumban van?
Kisfiad reakcióján egy picit sem csodálkozom, mi egyszer jártunk így egy keserű antibiotikum sziruppal, bér a 10 napot még épp hogy kihúztuk.
Amúgy én visszamennék a dokihoz, elmondanám mi van, hátha lehet gyógyszert váltani.
Patikában kérdezd meg, lehet kapni ostyát, amibe beteheted a gyógyszert és nem érintkezik a gyógyszer a kisfiad nyelvével.
Anno nálunk a lekvár vált be, az összetört gyógyszert elkevertük a lekvárban, lenyelés után pedig víz, majd egy kocka jutalom csokika jött, hála égnek csak egy hétig kellett adni azt a gyógyszert.
Nálunk ami beválik és a keserű gyógyszert is megeszi az a gyógyszer utáni gumicukor+ víz, de nem tudom, hogy ez nálatok nyerő lenne, mert írtad, hogy mindent ígértetek.
Esetleg még annyit próbálnék meg, hogy a nurofenes fecskendőbe felszívnám (nem tudom mennyi, ha cseppek akkor egy kis szörppel) és azzal beadnám, ha le kell fogni akkor lefognám (kegyetlenül hangzik, de inkább ez, mint a kórház+infúzió) . Persze ha utána kihányja akkor nincs mit tenni sajnos :( Ramaty dolog lehet nektek, ráadásul jó sokáig kell szednie. Mióta szedi? Mert lehet egy idő után belenyugszik a dologba :(
:(
Lehet, hogy jobban járnátok a kórházzal. Ha kijön belőle a gyógyszer, akkor nem használ neki:(
A kórházba csak a szuri idejére kéne bemennetek, nem? Tehát nem kéne befeküdni?
Kitartás+++++++++++
Sajna az sem megoldás,mert nincs közel,azért minden nap beautókázni,nem megy.Ha bennt maradnánk,akkor meg az 5 éves lányomat kéne itthonhagynom!Szóval nagyon nehéz!
Tegnap azért másodjára sikerült,benne maradt,de minden nap előre izgulok mi lesz.
próbáld meg az ostyát, amit az egyik válaszoló is írt.
drukkolok! borzasztó lehet, nekünk már egy sima köptető bevétele is problémás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!