Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szeretnék ötleteket kérni,...

Szeretnék ötleteket kérni, kisfiam kihánnya a gyógyszert, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos kb.2-3 hónapon keresztűl kell szedn 2 éves kisfiamnak egy szőrnyű keserű gyógyszert.Már próbáltam mindenbe beletenni,elrejteni,próbáltuk könyörgéssel,erőszakosabban,ígértünk mindent,de már annyira undorodik tőle,hogy ma is kijött belőle,mert semmi nem veszi el a keserű ízt!És még csak két hét telt el.A hátralévő időt nem szeretném kórházba tölteni,mert ha nem megy vénásan kell kapnia!SOS!Ötletek!
2012. febr. 23. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen gyógyszer és milyen formátumban van?

Kisfiad reakcióján egy picit sem csodálkozom, mi egyszer jártunk így egy keserű antibiotikum sziruppal, bér a 10 napot még épp hogy kihúztuk.

Amúgy én visszamennék a dokihoz, elmondanám mi van, hátha lehet gyógyszert váltani.

2012. febr. 23. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Patikában kérdezd meg, lehet kapni ostyát, amibe beteheted a gyógyszert és nem érintkezik a gyógyszer a kisfiad nyelvével.

Anno nálunk a lekvár vált be, az összetört gyógyszert elkevertük a lekvárban, lenyelés után pedig víz, majd egy kocka jutalom csokika jött, hála égnek csak egy hétig kellett adni azt a gyógyszert.

2012. febr. 23. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ami beválik és a keserű gyógyszert is megeszi az a gyógyszer utáni gumicukor+ víz, de nem tudom, hogy ez nálatok nyerő lenne, mert írtad, hogy mindent ígértetek.

Esetleg még annyit próbálnék meg, hogy a nurofenes fecskendőbe felszívnám (nem tudom mennyi, ha cseppek akkor egy kis szörppel) és azzal beadnám, ha le kell fogni akkor lefognám (kegyetlenül hangzik, de inkább ez, mint a kórház+infúzió) . Persze ha utána kihányja akkor nincs mit tenni sajnos :( Ramaty dolog lehet nektek, ráadásul jó sokáig kell szednie. Mióta szedi? Mert lehet egy idő után belenyugszik a dologba :(

2012. febr. 23. 12:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi!Sajnos nem!Medrolt kap(szteroid)Autoimmun jellegű betegség.Kapszula,elég nagy és porrá kell törnöm.Szőrnyű!Épp hogy a nyelvem hegyével nyaltam meg és fél óráig keserű íz volt a számban,tehát én sem csodálkozom,de ezt nem gyerekeknek találták ki.Azt mondta az orvos ha nem megy,akkor kórház!
2012. febr. 23. 12:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen volt lekvár,méz,nutella,joghurtok minden,de az a baj hogy már inni sem akar utána,olyan hányingere van,hogy semmit nem fogad el utána ha beveszi,és 5 percen belül visszajön.
2012. febr. 23. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:

:(

Lehet, hogy jobban járnátok a kórházzal. Ha kijön belőle a gyógyszer, akkor nem használ neki:(

A kórházba csak a szuri idejére kéne bemennetek, nem? Tehát nem kéne befeküdni?

Kitartás+++++++++++

2012. febr. 23. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Sajna az sem megoldás,mert nincs közel,azért minden nap beautókázni,nem megy.Ha bennt maradnánk,akkor meg az 5 éves lányomat kéne itthonhagynom!Szóval nagyon nehéz!

Tegnap azért másodjára sikerült,benne maradt,de minden nap előre izgulok mi lesz.

2012. febr. 24. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:

próbáld meg az ostyát, amit az egyik válaszoló is írt.

drukkolok! borzasztó lehet, nekünk már egy sima köptető bevétele is problémás

2012. febr. 25. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!