Reggeli, vacsora ötleteket adnátok? 2,5 évesem nem ehet bolti termékeket.
Akkor fogsz és veszel egy péksütis receptkönyvet és sütöd magad.
májas és egyéb felvágottakat is tudsz készíteni rá kell keresned.
www.tejmentesetelek.hu, itt találsz tej-tojás-és gluténmentes recepteket, ötleteket
Süthetsz palacsintát tej és tojás nélkül is (sokáig én is így tettem)
készíthetsz krumlikrokettet: főtt krumli, kevés liszt, zöldségpüré, tojás, és be a sütőbe
parajlepény, sütőtökös lepény nálunk nagyon bejött (keress rá a neten a receptre)
van tejmentes kenőke (vöröslencséből, babpástétom, házi májkrém, padlizsánkrém, stb)
illetve én sokszor vmi reformmuffint (zabpelyhes, gyümölcsös) teszek oda, nem is mindig formában, vagn hogy a tepsibe töltöm
mi azt eszünk vacsira mint ebédre. húsok, köretek, levesek, főzelékek, egytálételek.
reggeli meg műzli?
még mindig én:)
Miből derült ki? vérvételből?
50dkg liszt, 2,5 dkg élesztő, 1 ek cukor, 2,5-3 dl víz, 2 ek olaj, 1,5 kk só. Ebből nagyon fini kenyér lesz, sütőzacsiban 180-185 fokon sütöm kelesztés után kb fél órát-40 percet.
Házi májkrém, avokadokrém. Húspogácsa.
házi májkrém hány napig áll el a hűtőben?A házi kenyeret forma nélkül is leht sütni?
Ez az allergiánk,most bőrpróbából volt megállapítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!