Adnátok ötleteket farsangi jelmezre és annak elkészítésében?
Bölcsiben lesz farsang, beöltözős. 3 éves a kisfiam, de hiába kérdezgetem hetek óta mi szeretne lenni, olvasunk hasonló meséket...stb. nem mondja meg. Vagy nem tudja mi ennek az értelme, gondolom inkább ez.
Szóval adnátok ötleteket, ki miben volt, illetve, hogyan készítette el a jelmezt?
Ludas Matyi
fehér ing,fekete nadrág kirongyolt aljjal,fekete,kalap mellény,és persze festett kis orrbajusz.Kivágtam egy lepedőből 2 libaformát összevarrtam,kitömtem ronggyal ,filccel rajzoltam csőrt meg szemet neki,a hóna alá csaptam és kész
Nekem ugyan lányom van, de ő cica lesz. Van cicafül hajáfunk (hát igen fiuknál nehéz, mert ilyen nincs kéznél :)) a sógornőm varrt farkat (szőrös anyagból olyat amit a derekánál megkötünk) lesz rajta egy szoknya (mert anélkül nem megy) és fekete harisnya meg valami fekete felső.
A barátnőm fia tavaly rakéta volt, neki egy kartonból készült a jelmeze, de ehhez olyan gyerek kell aki elviseli azt, hogy csak állni tud és egy lukon néz ki.
Ludas Matyi mennyire aranyos :) és milyen ötletes :)
Nálunk lesz egy kisfiú aki Bogyó lesz. Zöld nadrág (talán ) sárga felső és hungarocellből kifaragott csigaház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!