Adnátok ötleteket? 17 hónapos mult a fiam
Ismerős a helyzet, pár hónapja oldódott meg nálunk is ugyanez. Én két dolgot csináltam. Az egyik, hogy bevezettük a büntiszéket a hisztiért, a másik pedig, hogy elvittem heti egyszer közösségbe. 4 órát szokott ott maradni, imádja, és azóta nagyon szépen viselkedik. Szereti az ottani játékokat, a óvónénit, ügyesen eszik, ami már itthon is kezd megmutatkozni.Plusz a többi napon szívesebben van velem, mert változatosabb a program. Én is jobban tudok feltöltődni, és több új ötletem van arra, hogy lekössem.
Ja, ami még elengedhetetlen,a kinti mozgás.Mi ebben a szutyok időben is kimegyünk mindennap jól elfáradni.
Remélem segítettem valamit.Majd írd meg, hogy nálatok mi vált be!!
Azért ilyen,mert mindig a kedvére akarsz tenni.
Hagyd egyedül,és ne játssz vele. Ha hisztizik,akkor ne vedd észre,és hagyd egyedül. Küld be a szobájába.amíg lenyugszik.
Néhány nap után rájön,hogy nem mindig történik az,amit ő akar,hanem Te vagy a főnök,nem ő.
Az enyém még csak 11 hónapos, de neki is vannak ilyen napjai. Mondjuk olyan napja is van néha, hogy egész nap elvan egyedül és nem érdekli, hogy ott ülök, hogy játszunk együtt. :)
A hisztis napokon nálunk az jött be eddig, hogy kiviszem ilyenkor egy nagyobbat sétálni, mint általában.
Ezenkívül azt vettem még észre, hogy az én lányom akkor hisztisebb és semmi nem jó neki, amikor fáradtabb. Nem biztos, hogy a tiéd is így van vele, de érdemes egy kicsit figyelni ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!