Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

A gyerek összefirkálta a diplomámat, és az érettségi bizonyítványomat.

Olvasható ugyan, de így vajon elfogadják?

Lehet, h nem jó kategória, de hátha nem csak velem történt ilyen...

2012. febr. 22. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
huh, ez elég ciki. A középsulidban, meg az Egyetemen biztosan tudsz kiállíttatni másikat, pótot. Mert mi van pl, ha valakinek benn ég a lakásban, vagy valami.
2012. febr. 22. 16:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
biztos van költsége is a dolognak, súlyos ezresek.
2012. febr. 22. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Pótolható de valószínű pénzbe kerül!!

Hogy jutott hozzá a gyerek???

2012. febr. 22. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt hittem, h alszik, de kiment a nappaliba, én főztem a konyhában, nem hallottam.

Levette a szekrényről, szerzett egy tollat, ami nem volt nehéz, mert pont írtam előtte, és telefirkálta.

Csak azért voltak elől, mert javítani akarok az érettségimen, és előkészítettem, mert kellenek hozzá ezek az iratok.

A legdühítőbb, h sosem rajzol, könyörögni kell neki, h rajzoljunk, pedig van neki festék, zsírkréta, filctollak, most bezzeg rájött az alkotási vágy...

2012. febr. 22. 17:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire firkálta össze, de még ha el is fogadnák, rém ciki lenne egy ilyen papírt beadni pl. állásinterjún, úgyhogy szerintem mindenképp kérj újat, mondd, hogy elveszett.
2012. febr. 22. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Férjemnek a szakmunkás bizonyítványa nem volt meg, neki adtak másolatot. Vagyis egy A/4-es papírt, de elfogadták a munkahelyén. Arra már nem emlékszem hogy került-e pénzbe.
2012. febr. 22. 21:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, és igen, kérnem kell egy másolatot, új bizoyítványt nem kaphatok, csak egy igazolást.
2012. febr. 23. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!