A ti fiatok is "haldoklik" az első betegnapon?
A fiam taknyos, de az a picit erősebben folyik az orra fajta betegség, se láz se köhögés. Hát ő épp a halálán van. De nagyon durván. Már hajam nincs, nem eszik, nem iszik, jó ha a nyelve hegyét beledugja a teába, és addig hregeli magát, míg nem hány, mert ő nem tud akar inni... Nem tud felkelni, mindenért szenved. Mai szuper húzása, hogy összepisilt. Addig csapkodott az ágyában, azt hittem nem kap levegőt, felkaptam, keservesen vinnyogni kezdett, erre összepisilt- és nem mondta volna, hogy pisilnie kell. Ezt egy 38fokos láznál még azt mondom oké kb, de egy pici orrfolyástól... Mi lesz ebből a gyerekből így?
(a csajosommal semmi gond, pedig ő is nózis lett picit, sőt talán betegebb a kicsi, mégis iszik, eszik szépen elbrekeg itt a lakásban)
Nagyon bírom a stílusodat:D Tényleg.
A fiam nem haldoklik, ugyanúgy fut, nem bír magával, kislányom is elsétálgat, bár alig eszik:(
Őket valami kórság életükben először megtámadta, 3 napja 39,5C, krupp éjjel. Még ügyeletet is hívtam. gégegyulladás:(((
Lányom 39C hétvégén, talán ma már jobban van.
Én haldoklom, kikészültem az elmúlt egy héttől.
1 éves, 3 éves.
Az enyém 39 fok alatti láznál még rohangál. Kórházban "feküdt" tüdőgyulladással, magas láz stb, infúzió. Se mihelyt levették az infúziót mert pl fürüdni kellett azonnal rohangált. Néztek a nővérek is.
Bírtam amikor mondták, hogy de jó már gyógyul, milyen energikus, na de azért álljon meg annyira hogy megmérjük a lázát 38,9 volt. :)
Jobbulást a kicsiknek. Neked kitartást.
Nagyon az apjára hasonlít a csemete. Látni, ahogy attól szenved, hogy szenvedni akar. Rendeltem pizzát, és látszott rajta, mindjárt elmajszol egyet, de inkább nem vett belőle, csak közölte álmos. Most alszik inkább, addig se piszkálom.
Holnap már ő is leszedi a cserepet is a házról, ha belázasodik is. Csak az első nap, amikor ha van oka ha nincs neki kell az utcsó kenet is.
Khban ő is ilyen volt: "ha ez a gyerek beteg én férfi vagyok" mondottam ezt 36hetes terhesen, mert a gyerek szétkapta az osztályt bronchival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!