Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A ti fiatok is "haldoklik" az...

A ti fiatok is "haldoklik" az első betegnapon?

Figyelt kérdés

A fiam taknyos, de az a picit erősebben folyik az orra fajta betegség, se láz se köhögés. Hát ő épp a halálán van. De nagyon durván. Már hajam nincs, nem eszik, nem iszik, jó ha a nyelve hegyét beledugja a teába, és addig hregeli magát, míg nem hány, mert ő nem tud akar inni... Nem tud felkelni, mindenért szenved. Mai szuper húzása, hogy összepisilt. Addig csapkodott az ágyában, azt hittem nem kap levegőt, felkaptam, keservesen vinnyogni kezdett, erre összepisilt- és nem mondta volna, hogy pisilnie kell. Ezt egy 38fokos láznál még azt mondom oké kb, de egy pici orrfolyástól... Mi lesz ebből a gyerekből így?

(a csajosommal semmi gond, pedig ő is nózis lett picit, sőt talán betegebb a kicsi, mégis iszik, eszik szépen elbrekeg itt a lakásban)

2012. febr. 22. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon bírom a stílusodat:D Tényleg.

A fiam nem haldoklik, ugyanúgy fut, nem bír magával, kislányom is elsétálgat, bár alig eszik:(

Őket valami kórság életükben először megtámadta, 3 napja 39,5C, krupp éjjel. Még ügyeletet is hívtam. gégegyulladás:(((

Lányom 39C hétvégén, talán ma már jobban van.

Én haldoklom, kikészültem az elmúlt egy héttől.

1 éves, 3 éves.

2012. febr. 22. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Az enyém 39 fok alatti láznál még rohangál. Kórházban "feküdt" tüdőgyulladással, magas láz stb, infúzió. Se mihelyt levették az infúziót mert pl fürüdni kellett azonnal rohangált. Néztek a nővérek is.

Bírtam amikor mondták, hogy de jó már gyógyul, milyen energikus, na de azért álljon meg annyira hogy megmérjük a lázát 38,9 volt. :)

2012. febr. 22. 15:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Jobbulást a kicsiknek. Neked kitartást.

Nagyon az apjára hasonlít a csemete. Látni, ahogy attól szenved, hogy szenvedni akar. Rendeltem pizzát, és látszott rajta, mindjárt elmajszol egyet, de inkább nem vett belőle, csak közölte álmos. Most alszik inkább, addig se piszkálom.

2012. febr. 22. 15:26
 4/6 A kérdező kommentje:

Holnap már ő is leszedi a cserepet is a házról, ha belázasodik is. Csak az első nap, amikor ha van oka ha nincs neki kell az utcsó kenet is.

Khban ő is ilyen volt: "ha ez a gyerek beteg én férfi vagyok" mondottam ezt 36hetes terhesen, mert a gyerek szétkapta az osztályt bronchival...

2012. febr. 22. 15:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ismerős:-) Kisfiam 3 éves, és 3. napja küszködünk. De már javul, már eszeget is. De nagyon édes lehet. Az apukája is ilyen, ha már náthás, már a halálán van... Ilyenek ezek a férfiak.
2012. febr. 22. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én 3 és fél évesem azért van ilyenkor a "halálán", mert nem mehet oviba, és sehova. Nagyon nehezen viseli a "bezártságot". Most is éppen itthon vagyunk, egyre nehezebb vele, már menne ki a kertbe.
2012. febr. 22. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!