Valóban nem túl jó márka a NANIA gyerekülés?
Na jó!
Ha Te is láttál volna baleset során, ülésből kirepült gyereket az úttesten vérbe fagyva, vagy ülésestől kirepülni, a fejével a szélvédőt ripityára törve...... had ne soroljam. Szerintem Te sem gondolkoznál sokat a gyerek biztonságán. Nem véletlenül tesztelik az üléseket! És nem véletlenül olcsó autó egy gyengébb kasznis és drágább egy bivaly erős. Szívesen mutatnék Neked mindkettőről képet ugyanolyan erősségű ütközés után. Meglepődnél! Pont így a gyereküléseknél is. Valamelyik már 60-70 km/h ütközéstől egyszerűen kirepül a kocsiból, kiszakad a belső biztonsági öv, kirepül a gyerek, vagy oldalról nem védi semennyire sem, rommár törik az ülés a gyerekkel együtt. :( Sajnos ez a valóság, amiről a hírekben elfelejtenek beszámolni.
Személy szerint nem is engednék nem tesztelt ülést eladni, csak arra jók, hogy ne büntessenek meg a rendőrök. De azt sem engedném, hogy így elszaladjanak az árak. Senkit nem nézek, le aki nem vesz 50 meg 80 ezres ülést, egyszerűen a sok tapasztalat miatt én inkább ezt választottam hosszas keresgélés után.
És miután jó pár ülést szemügyre vettünk a számomra és a gyerek számára a legjobbat választottam. Egyébként a Pierre Cardin ülés műanyag borítását maga az eladó nyomta be a szemem láttára. No comment....
És igazad van, Nania egy összefoglaló név, az utóbbi 1-2 évben sokat fejlődtek és van már kielégítő teszteredményt elért ülésük, minden ülésüknél az ütközésvédelem is kielégítő, míg a többi jó és nagyon jó minősítésű, viszont a Nania tisztíthatósága jó eredményű. Hmmm.... Végül is nem egy elhanyagolható szempont ez sem. ...
Tehát a kérdésre a válasz, hogy valóban nem a legjobb márka.
A kérdezőtő elnézést kérek, hogy belerondítottam a kérdésébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!