Szerintetek lehet a 15 kg felettieknek való gyereküléseket előre, anyósülésre kötni?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom, hogy nem, de sok szülőnél látom ovihordásnál, hogy oda van bekötve, ez nem felelőtlenség. De nem akarom tőlük megkérdezni, mert úgy gondolnák, hogy okoskodni akarok.2012. febr. 19. 21:04
1/6 anonim válasza:
lehet, ha ki van kapcsolva a légzsák
2/6 A kérdező kommentje:
Na most leesett az állam, köszi a gyors választ!
2012. febr. 19. 21:22
4/6 anonim válasza:
Én megkérdeztem a rendőröket igazoltatáskor. A menetirányba kötött ülést igen, bekapcsolt légzsáknál is, mert ott a légzsák már funkciójának megfelelően működik, hiszen a helyesen használt gyerekülésnél, a gyerek feje a megfelelő magasságba kerül. Ezt ők mondták.
5/6 anonim válasza:
Utolsó most kicsit megnyugtattál,mert amikor 3 gyerekkel utazom a legnagyobbat kénytelen vagyok előre ültetni,persze gyerekülésben, eddig még sohasem állított meg a rendőr.De mindenkitől csak azt hallom,hogy igazából nem lehetne, de másképp nem tudom megoldani.
6/6 anonim válasza:
Több helyen fórumon volt már erről vita, és meg is kérdeztünk igazságügyi közlekedési szakértőt erről a témáról. Az ő szakvéleménye is az, hogy előre csak bébihordót lehet bekötni, csak és kizárólag háttal, és csak akkor, ha nincs elöl légzsák, vagy kikapcsolható.
Egyébként egy egyéni vélemény: az anyósülés a legveszélyesebb hely az autóban, ezt nem egy, nem kettő baleseti statisztika is alátámasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!