Valóban nem túl jó márka a NANIA gyerekülés?
Kössz a lepontozást. Hihetetlen, hogy itt senki nem tudja elfogadni a másik véleményét.
Mondtam én egy rossz szót is arra aki megveszi a Naniat! Nem! Akkor meg????
Egyébként nem csak úgy dobálózok a szavakkal, de mindegy. Én tudom miért vettem 80 ezres ülést a fiamnak. Ti inkább ne akarjátok tudni. Néha jobb a tudatlanság. :(
Kinek mi a túlzás egy gyerek életéért!!!!!
Hónapokig kuporgattam rá a pénzt, minden ünnepre pénzt kértem a családtól, hogy összejöjjön rá. Mivel nem vagyok milliomos, közalkalmazotti fizetésből nehéz lenne csak úgy megvenni egy ilyen ülést, de nem bántam meg.
Igen az egyik nekünk is csak 50 ezres, de a kicsinek a 0-18 kg-os kategóriás ülés (nem hordozó) a drágább, egyébként ezek a legdrágábbak, a normálisak mind 60-70 ezernél kezdődnek.
És nem hiszem hogy nehéz észre venni a különbséget egy 10 ezres és egy 80 ezres ülés között. Pl a Nania ilyen kategóriásába Nekem eszembe nem jutna beleültetni a gyereket. Kicsit benyomod a műanyag részét és már horpad is. Szerinted hogy néz ki egy ütközés után????
Egyébként napi szinten autózok velük, havonta 1000-1500 km-t csücsülünk a kocsiba, mert vidékre is járunk rendszeresen, autópályán, nekem nem mindegy mi védi a gyerekemet, de mint már írtam, én sajnos tudom miért.
De látom megint nehezére esik egyeseknek elfogadni a másik véleményét.
Szerintem neked nehéz elfogadni a másik véleményét és kvázi lesz@rrágózod, aki nem 80eFt-ot ad ki egy ülésért. De mindegy. Neked ha ez megnyugtatást ad, hogy 80eFt-ba került az ülés, akkor már jó.
Egyébként azt megnézném, hogy hogyan nyomod be a műanyag részét bármelyik ülésnek.... Na, meg azt se felejtsük már el, hogy a NANIA egy összefoglaló márkanév, azon belül is több fajta van. Nem mindegyik kerül 10eFt-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!