Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valóban nem túl jó márka a...

Valóban nem túl jó márka a NANIA gyerekülés?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 13:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Kössz a lepontozást. Hihetetlen, hogy itt senki nem tudja elfogadni a másik véleményét.

Mondtam én egy rossz szót is arra aki megveszi a Naniat! Nem! Akkor meg????

Egyébként nem csak úgy dobálózok a szavakkal, de mindegy. Én tudom miért vettem 80 ezres ülést a fiamnak. Ti inkább ne akarjátok tudni. Néha jobb a tudatlanság. :(

2012. febr. 22. 15:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja 8. voltam!
2012. febr. 22. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekünk az van. 9-36-os. 2 éve kora körül kapta a kisfiam, akkorra kinőtte a 0-18-ast. Magas gyerkőc, és már szűk volt neki. Én nagyon szeretem. Nagy kabátban is kényelmesen elfér benne. Amikor kapta 100 cm, és 15 kg volt. De az az a fajta, aminek van még saját 5 pontos öve.
2012. febr. 22. 16:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Én tegnap mindnekinek hasznos volt a válasza -ra kattintottam. A lepontozó nem én voltam...
2012. febr. 23. 07:42
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Gyerekülés 80.000-ért??? Hát ez azért túlzás szerintem...
2012. febr. 23. 12:35
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Kinek mi a túlzás egy gyerek életéért!!!!!

Hónapokig kuporgattam rá a pénzt, minden ünnepre pénzt kértem a családtól, hogy összejöjjön rá. Mivel nem vagyok milliomos, közalkalmazotti fizetésből nehéz lenne csak úgy megvenni egy ilyen ülést, de nem bántam meg.

2012. febr. 23. 13:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha azt hiszed, hogy az ár egyenes arányban van a biztonságossággal, szerintem tévedsz. Egy szint után már nem attól drágább valami, hogy jobb. A miénk "csak" 50.000 Ft volt, mégis kimagasló eredményt ért el az ADAC töréstesztjén.
2012. febr. 23. 13:30
 18/21 anonim ***** válasza:
51%

Igen az egyik nekünk is csak 50 ezres, de a kicsinek a 0-18 kg-os kategóriás ülés (nem hordozó) a drágább, egyébként ezek a legdrágábbak, a normálisak mind 60-70 ezernél kezdődnek.

És nem hiszem hogy nehéz észre venni a különbséget egy 10 ezres és egy 80 ezres ülés között. Pl a Nania ilyen kategóriásába Nekem eszembe nem jutna beleültetni a gyereket. Kicsit benyomod a műanyag részét és már horpad is. Szerinted hogy néz ki egy ütközés után????

Egyébként napi szinten autózok velük, havonta 1000-1500 km-t csücsülünk a kocsiba, mert vidékre is járunk rendszeresen, autópályán, nekem nem mindegy mi védi a gyerekemet, de mint már írtam, én sajnos tudom miért.

De látom megint nehezére esik egyeseknek elfogadni a másik véleményét.

2012. febr. 23. 18:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem neked nehéz elfogadni a másik véleményét és kvázi lesz@rrágózod, aki nem 80eFt-ot ad ki egy ülésért. De mindegy. Neked ha ez megnyugtatást ad, hogy 80eFt-ba került az ülés, akkor már jó.

Egyébként azt megnézném, hogy hogyan nyomod be a műanyag részét bármelyik ülésnek.... Na, meg azt se felejtsük már el, hogy a NANIA egy összefoglaló márkanév, azon belül is több fajta van. Nem mindegyik kerül 10eFt-ba.

2012. febr. 24. 10:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Csak jelzem, hogy én a 17-es válaszoló vagyok, a 19-est más írta. Én ugyanis nem vitatkozom veled, nem értetted meg, amit írtam. Nem azt mondtam, hogy a tízezres ugyanaz a minőség mint a nyolcvanezres, hanem hogy egy bizonyos szint után már nem a jobb minőség jelentkezik az árban.
2012. febr. 24. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!