Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9-18 vagy 9-36-ig gyerekülés?...

9-18 vagy 9-36-ig gyerekülés? Ki melyiket választaná és miért? Esetleg milyen van nektek? (márka)

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
9-36os van nekünk, mert a másik kicsi volt. stm starlight sp, mert ezt találom biztonságosnak.
2009. okt. 14. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:

9-18ast fogok venni, az 4 éves koráig jó, bele se tudok gondolni, milyen állapotban lenne az ülés 8 év múlva pl.

én a Besafe Izi Comfortot néztem ki, de nem az isofixes változatot, mert azt viszont feleslegesnek tartom.

meg egyébként azt mondják, hogy a 9-36os ülés egyik korosztálynak sem tökéletes, gondolj bele, ugyanaz az ülés elégít ki egy 9 hónapost, mint egy 7 évest, nyilván elég sok kompromisszumot kellett kötni a tervezéskor. ez csak az én véleményem.

2009. okt. 14. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

9-36kg-osat vettünk. A miénknek dönthető is az ülése szűkítős szóval remekül érzi magát benne a kislányom. Azért választottuk ezt mert ameddig kell kiszolgál minket. Márkája: STM

LINK (ahol megtudod nézni milyenis valójában)

[link]

Ára húzos volt, de megérte:-)

2009. okt. 14. 15:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi 9-25kg-ig vettük.Nekünk azt mondták hogy jöbb mint a 9-36kg-ig.És tényleg kényelmesebb és ami fő dönhető!!!!!!!!Nekünk Pierre Cardin
2009. okt. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!