Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyár elején lesz 3 éves a...

Nyár elején lesz 3 éves a fiam. Rendes biciklit kapjon vagy futóbiciklit? Ti mit vennétek?

Figyelt kérdés
Jön a jó idő, de a kis motor már kicsi lesz. Nagyobbat nem szeretnék, akkor már inkább biciklit. De milyet? Pótkerekes, pedálos biciklit vagy futóbiciklit? Ki fogja tudni használni a futóbiciklit?
2012. febr. 21. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A futóbiciklin hamar túljutnak (pár hónap), de jó lépcsőfok a rendes biciklihez. Én nem hagynám ki. De persze nem vagyok szakértője a kérdésnek, hallgass meg mást is.
2012. febr. 21. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Kérdés mennyire akarja a fiad a biciglizést, mennyire biztos magában.

szerintem rendes bicajt vegyetek, és ha nem megy akkor vesztek egy futóbiciglit amíg megtanul egyensúlyozni.

nekem a lányom másfél és úgy érzem kicsia otor neki mi futóbiciglit veszünk majd, aztán kb 3-4 évesen rendeset. majd meglátjuk hogy halad. most imádja a motort.

2012. febr. 21. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom szept. végén lesz 3 éves, ő 1-2 hónapja kapott a férjemtől egy pótkerekes pedálos bringát, és imádja. :) Persze egyelőre csak a lakásban karikázik vele. A futóbiciklit ettől függetlenül jó dolognak tartom, mozgásfejlesztő ismerősöm azt mondta, nagyon klasszul megtanulnak vele egyensúlyozni, és később amikor rendes bringát kap, már csak pedálozni kell megtanulni.
2012. febr. 21. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:

A biciklit szereti (szeretné), szomszéd kisfiúknak van futóbiciklije már tavaly nyár óta, fiam állandóan "ellopta", de arról a fajtáról nem ért le a lába. Azok a fiúk azóta is használják a futóbiciklit, remélem a fiamnál is hosszú életű lenne és nem csak őszig tartana.

Rendes biciklit is próbáltuk már, de csak a boltban. Mármint, hogy ráült egy kiállított darabra. Le is ért a lába a pedálhoz és próbálta hajtani is. Szerette nagyon.

Ebből a szempontból neki talán mindegy, mert bármelyiket kapja meg nagyon fog neki örülni.

2012. febr. 21. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanebben a dilemmában vagyok én is. Most lesz tavasszal 3 éves a fiam és biciklit szeretnénk venni neki a szülinapjára. Tavaly még úgy gondoltam, hogy futóbringát kap, de most úgy látom, jobban megérné már egy stabil pótkerekes bringa. Barátaink kisfiának is ilyen van, és az én fiam is nagyon ügyesen tudja tekerni. Szerintem mi kihagyjuk a futóbringát, a rendes bicajt sokkal tovább tudja majd használni.
2012. febr. 21. 15:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi kaptunk a nagyitól egy támasztókerekeset, de 3 évesen nem igen ment vele a bringázás. Kipróbáltunk egy futóbiciklit, azzal szinte azonnal ment. Azóta megtanult bicajozni, ez a futóbringának is köszönhető, de még mindig szívesen megy a futóbicajjal. Mi nekünk jól jött, hogy vettünk.

Itt olvashatsz róla bővebben:

[link]

2012. márc. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!