Melyik futóbiciklit vegyük meg?
Figyelt kérdés
Az ybike extreme elnevezésű típusa tetszik a legjobban, de úgy láttam, hogy az fix és nem állítható rajta semmi sem. Pedig a lányom is azt nézte ki magának. 3 éves, 96cm.
A tanuló bicikli olcsóbb és állítható is, de a kereke vékonyabb mint az ybike-nak, annak jó széles a kereke.
2011. dec. 15. 18:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem a tanuló biciklit az állíthatóság miatt,annak sem túl vékony a kereke.
2/4 anonim válasza:
Szia,nekünk ez van:
kisfiam 3 éves,olyasmi magas,mint a kislányod,még múlt nyáron kapta,azóta is imádja,és ez még kisebb is szerintem,mint amit te néztél,az is szuper lehet.nem állítható semmi rajta,mert műanyag az egész,de mi nagyon szeretjük,a másikról nem tudok nyilatkozni!
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekünk ilyen tanulóbiciklink van! Nagyon jó! Előszor én is néztem az Ybike-t, de nem tetszett, hogy nem állítható. És jó döntés volt a tanulóbicikli! Vettünk rá lábféket, nagyon hamar megtanulta használni! és a nevét is ráírattuk! Nagyon jól néz ki a bicaj. Mi azért is ezt választottuk, mert van garancia a kerékre is! Tényleg kopásálló, alig látszik rajta a használat!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, a tanulóbiciklin az nem tetszett, hogy nincsen rajta sárvédő és ha kicsit vizesebb az időjárás, akkor nyakig felcsapja vele magát. Megkérdeztem egy nagyobb kerékpár alkatrész boltban és nincsen külön ilyen pici méretű sárvédő.
2011. dec. 17. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!