Hol lehet jó áron jó minőségű fa futóbiciklit kapni most?
Figyelt kérdés
2011. aug. 28. 15:40
1/3 anonim válasza:
Piacon nagyon jókat láttam, alig 1-2 ezerért. A roma lomisok tuti jó állapotban hordják be őket Ausztriából...
2/3 A kérdező kommentje:
Melyik piacon? Én még nem láttam, de utánanéznék:)
2011. aug. 28. 17:00
3/3 anonim válasza:
Én győri vagyok. Itt az ETO Parkban van vasárnaponként nagypiac (olyan bolhapiac féleség).
De szerintem minden nagyobb városban van ilyen piac és mindenhol vannak lomisok.
Az osztrákok pár évvel előttünk járnak, ott simán kiteszik a kuka mellé a már nem használt, viszont kifogástalan holmijaikat. A kelet-európai lomisok járják az utcákat és összegyűjtik ezeket. Itthon szinte újként, mégis olcsón el tudják adni. Én nagyon sok mindent vásároltam már tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!