Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Használ a gyereketek pedál...

Használ a gyereketek pedál nélküli biciklit/futóbiciklit?

Figyelt kérdés
Szereti? Milyen fajta? Hol vettétek és mennyiért? Megéri venni 2,5 évesnek?
2010. márc. 1. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem jó lehet, de én közel 50 ezerért láttam és sokalltam, ezért nem lesz. inkább a bobocar, az csak 12000...
2010. márc. 1. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
én a legdrágábbat 25 ezerért láttam, de annyiért sem vennék. Amit kinéztem az 9000 Ft.
2010. márc. 1. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sima bringát vettem neki mikor 3 éves volt, és leszereltem a pedálokat... Így tudta lökni magát, hamar megtanult egyensúlyozni, és amikor már biztos volt az egyensúlyérzéke, visszatettem a pedált. És így elkerültem a támkerékkel járó zörgést, meg hogy billegve teker a gyerek..
2010. márc. 2. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:

A fiam imádja. Az árát nem tudom mert a keresztanyukájától kapta. Olyan egyensúly érzéke van hogy csak na. Egyébként a miénk KTM márkájú ezért biztos drága volt:-(

Idén felvetettem neki az ötletet hogy adja neki a húgának, de ő hallani sem akar róla.

2010. márc. 2. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
VAn már 12ezerért is ami jó, mi is most veszünk.
2010. márc. 2. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!