Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek egy két éves...

Szerintetek egy két éves gyerek tudhatja ezeket?

Figyelt kérdés

Saját neve(kereszt+vezetéknév)

apja anyja neve

hány éves

hol lakik(település neve)

1től 7ig önnálóan számolni

5szin felismerése.

2012. febr. 21. 08:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

a fiam két éves korában megmondta a teljes nevét,azt,hogy hány éves,hol lakik(település,utca,házszám),most már az emelet ajtót is tudja,2,5 éves

anyja,apja,Mamák,Papák,Dédik keresztneve

tízig a számokat

a színeket viszont keverte

úgyhogy a válasz igen,simán

2012. febr. 21. 11:23
 22/26 A kérdező kommentje:

20as.

Nem produkáltatom a gyereket talán ezért is hihetetlen hogy ezeket tudja,mert csak beszélek róla de nem mondom a gyereknek mutasd meg ezt vagy azt.Nem nagyitok,nem látom értelmét,azt is bevallom hogy a bilivel sehogysem állunk,nem szól,és hogy a kapcsolatteremtésben iszonyuan le van maradva,nem barátkozik senkivel,nem tud másik gyerekkel játszani,ilyenkor lefagy.Nem vagyok az a szülő aki a gyerekének kiemeli a jó tulajdonságait a negativakról mélyen hallgat,ezért nem értem a kétkedést,hisz ha nagyitanék akkor mindig csak a jóról beszélnék.

Nem akarom azt hogy hazugnak tartsanak.A kérdést azért tettem fel igy direkt mert ha itt is megkaptam volna hogy ez nem igaz akkor megérteném az anyukákat és legközelebbi alkalommal hallgatok mint a hal.

2012. febr. 21. 11:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Gyereke válogatja. Van amelyik tudja, van aki pedig nem. Szerintem korai, de aki tudja, az ebben fejlettebb. Biztos másban (mint ahogy írod a szobatisztaságot) fejletlenebb. A kioktatást meg szerintem azért kaptad, mert maga a kérdésed nem volt igazán egyértelmű, ha hozzáteszed azt, amiket a kommentekben írtál, akkor nem tűnt volna "dicsekvésszagúnak".
2012. febr. 21. 12:38
 24/26 anonim ***** válasza:

enyém 2 éves, 2 hónapos, még nem beszél csak szavakat mond, de ezeket ő is tudja :)

kivéve a tel. nevet

2012. febr. 21. 13:36
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én vagyok UFO, de olyan sokszor olvasok ilyen panaszos kiírásokat, hogy "más nem hiszi el mit tud a gyerekem", kinéznek, "mert nem turiba vásárolok" stb. Én még soha nem kérdeztem ismerős anyukáktól, hogy: mit tud a gyereked? Honnan vetted a ruháját? Akivel rendszeresen találkozom, úgy is látjuk egymes gyerekét, meg, hogy mit tud, akivel meg nem az nem is érdekel. Ezek a beszélgetések szerintem igenis produkáltatások, és dicsekvések.
2012. febr. 21. 13:45
 26/26 anonim ***** válasza:

2 éves múlt simán tudja mindet, sokat már 2 éves kora előtt is. A hol lakik kérdésre pontosan megmondja város-utca-ház-lakóépület-emelet-ajtó szinten. Muszáj :)

imádom ahogy mondja ....hájom pej cé lépcsőházikó....

2012. febr. 22. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!