Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az orvos szo szerint elkuldott...

Az orvos szo szerint elkuldott a busba, de nagyon aggodom?! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tegnap este szokas szerint 8-kor lefektettem a kisfiam (3 éves), majd 10 ora korul - a mai napig nem tudom, miért, valami azt sugta menjek be a szobajaba- amikor beléptem, lattam, hogy ébren van, rettenetesen sapadt, a matrac, minden csurog a pistiol ( pedig alvas elott volt WC-n) , és ami még ijesztobb volt, a kis szajaban fehér hab volt.Azonnal felkaptam az agybol, éreztem hogy didereg ,azonnal oltoztunk, vittem az ugyeletre. Ott csekély 4 oras varakozas utan ergy doki megvizsgalta, elmondtam neki, hogy nagyon megijedtem, amikor lattam a kékesfehér gyerekem az agyban, akinek fehér hab jon ki a szajabol, és bevallom, azonnal arra gondoltam, hogy valamilyen rohama volt. A doki - komolyan mondom- ugy nézett ram mintha idiota lennék, és annyit mondott: " nem latok semmi eltérést ennél a gyereknél, szoval magacska behozott egy kisgyereket, csak mert bepisilt az agyaba???? Ha epilepszias lenne, akkor azt egy kovetkezo rohamnal tudnank megitélni, szoval oltoztesse fel, menjen haza, nincs semmi baja". Bunko egy doki, de megnyugtatott.. akkor...De.. Szerintem mindenki ezt tette volna, ha latja hogy a gyereke falfehéren , habzo szajjal fekszik az agyban. Soha nem tortént vele ilyen, teljesen egészséges kissrac,viszont most aggodom. Az ugyeletes doki azt mondta, neurologushoz se vigyem - kérdeztem, mi lenne ha kérnék egy vizsgalatot- mert nem fog tudni semmi érdemlegeset mondani o sem. Ti mit gondoltok,valoban csak figyeljem alaposabban a gyereket, vagy eszkozoljek ki egy orvost, mégha valoszinu a kovetkezo doki is el fog hajtani?
2012. febr. 18. 10:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jaj, istenem, ez szörnyű lehetett, még a gyomrom is összeugrott....természetesen menj menj, és menj, míg vmi ki nem derül. Remélem, nem komoly...Jó egészséget kívánok!
2012. febr. 18. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vidd el neurológiára. Ott csinálnak egy EEG-t, amiből már tudnak következtetéseket levonni, hogy kell-e további kivizsgálás. Remélem, nem lesz semmi gond! Felháborítóak az ilyen lelkiismeretlen orvosok, még állatorvosnak se lennének jók...
2012. febr. 19. 13:42
 13/19 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek. Holnap reggel viszem a haziorvoshoz,és kérek beutalot. Megirom majd az eredményt
2012. febr. 19. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
.
2012. febr. 19. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Kislányom 6 évesen lett epilepsziás, ezért mondom én is amit előttem írtak, el kell vinni neurológiára, csinálnak EEG-t, az ki tudja mutatni azt is, hogy volt e már rohama és hajlamos e rá, vannak e erre utaló tüskék a görbében.

Ne izgulj, ha beigazolódik, akkor is jól kezelhető, bár ez függ a súlyosságtól.

Lányom gyógyszer mellett pont most lesz 5 éve rohammentes, azt hiszem most jön a gyógyszerről való leállás.

DE nem akarok ennyire előre menni, ki kell vizsgáltatni, mert ha több rohama is lesz anélkül, hogy lenne otthon görcsoldó gyógyszered, akár agykárosodást is kaphat.

Ezzel nem lehet játszani, az az orvos egy barom volt.

2012. febr. 19. 20:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia! Na, kaptál beutalót? Mikor mentek, és hová?
2012. febr. 20. 08:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Elvittem a hazidokihoz, elmondtam mi tortént, és aki ugye ismeri a gyerekem anamnézisét ( ami szinte semmit nem tartalmaz, egy-két kisebb , két napon belul elmulo nathan kivul). A doki azt mondta, hogy lehet hogy nekem bunkonak tunt az ugyeletes, de nagyon helyesen jart el. Azt is mondta, hogy meg van fazva a fiam ( ezt tudom) , lehet, csak amiatt nyaladzott erosebben, és ez tunt nekem ijeszto jelnek, és higgyem el, még tobb oras varakozas utan is, az ugyeleten lettek volna jelek, ha valoban epilepszias rohama lett volna, sem o , sem az ugyeletes nem gondolja, hogy epileptikus torténés lehetett a gyerekkel. Azt is mondta, hogy ha a sajat szememmel lattam volna a gyereket roham kozben, az ugyeleten akkor sem csinaltak volna SEMMIT, az elso rohamot ugyanis nem kezelik ( Franciaorszagrol van szo, itt élunk). Annyit mondott a hazidoki, ha azt latom, hogy a szokasosnal bagyadtabb, vagy tul aluszékony, akkor vigyem el a gyerekgyogyaszati osztalyra, ahonnan tovabbiranyitjak majd EEG-re, de kiemelte, hogy 99,99 %-ban biztos abban, hogy semmilyen epilepszias roham nem tortént, nyugodjak meg. Nos, szovalo ennyi.. Nem adott beutalot, azt mondta, nem latja o sem értelmét, mert nem epilepszia volt, ebben szinte biztos.. Na .. szoval.. nagggggggyon jo..
2012. febr. 20. 12:42
 18/19 anonim ***** válasza:

ilyenkor mindig eszembe jut, hogy szeretjük szidni a magyar egészségügyet... mert ugye nyugaton a kerítés is kolbiból van. naja.

remélem, tényleg nem lesz folytatása a történetnek!!

2012. febr. 21. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:

bassuspepita....ez szép...jó hogy nem azt mondta, hogy nem vagy 100...:-(( Azért nem hiszem, hogy 3 év után ne tudnál megkülönböztetni egy náthás takonykórt, egy vmi mástól...

Figyu ha úgy érzed, és hallgass az anyai ösztönödre, akkor menjetek el fizetősbe...

Jó egészséget, minden jót!

2012. febr. 23. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!