Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az orvos szo szerint elkuldott...

Az orvos szo szerint elkuldott a busba, de nagyon aggodom?! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tegnap este szokas szerint 8-kor lefektettem a kisfiam (3 éves), majd 10 ora korul - a mai napig nem tudom, miért, valami azt sugta menjek be a szobajaba- amikor beléptem, lattam, hogy ébren van, rettenetesen sapadt, a matrac, minden csurog a pistiol ( pedig alvas elott volt WC-n) , és ami még ijesztobb volt, a kis szajaban fehér hab volt.Azonnal felkaptam az agybol, éreztem hogy didereg ,azonnal oltoztunk, vittem az ugyeletre. Ott csekély 4 oras varakozas utan ergy doki megvizsgalta, elmondtam neki, hogy nagyon megijedtem, amikor lattam a kékesfehér gyerekem az agyban, akinek fehér hab jon ki a szajabol, és bevallom, azonnal arra gondoltam, hogy valamilyen rohama volt. A doki - komolyan mondom- ugy nézett ram mintha idiota lennék, és annyit mondott: " nem latok semmi eltérést ennél a gyereknél, szoval magacska behozott egy kisgyereket, csak mert bepisilt az agyaba???? Ha epilepszias lenne, akkor azt egy kovetkezo rohamnal tudnank megitélni, szoval oltoztesse fel, menjen haza, nincs semmi baja". Bunko egy doki, de megnyugtatott.. akkor...De.. Szerintem mindenki ezt tette volna, ha latja hogy a gyereke falfehéren , habzo szajjal fekszik az agyban. Soha nem tortént vele ilyen, teljesen egészséges kissrac,viszont most aggodom. Az ugyeletes doki azt mondta, neurologushoz se vigyem - kérdeztem, mi lenne ha kérnék egy vizsgalatot- mert nem fog tudni semmi érdemlegeset mondani o sem. Ti mit gondoltok,valoban csak figyeljem alaposabban a gyereket, vagy eszkozoljek ki egy orvost, mégha valoszinu a kovetkezo doki is el fog hajtani?
2012. febr. 18. 10:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A neurológián igenis meg tudják állapítani ha epilepsziás a gyerek,vannak erre vizsgálatok ébren és alvásban is.Én biztos,hogy elvinném.Az ügyeletes meg elmehet a ...-ba!
2012. febr. 18. 10:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

És egy ilyen ember orvos. Gyerekorvos :S

Vidd mindenképp!

2012. febr. 18. 10:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok esetben a gyermekkori epilepszia esetén csak egy roham jelentkezik és soha többet egy sem.

Ettől függetlenül érdemes kivizsgáltatni, mert semmi garancia nincs rá, hogy ennyivel vége a történetnek. Egyébként nem igaz, hogy csak egy következő roham esetén tudnák az epilepsziát megítélni. Van aki nagyroham nélkül is epilepsziás.

Nyugodtan vidd el kivizsgáltatni.

2012. febr. 18. 10:45
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el neurológushoz! Ismerősöm most került hasonló helyzetbe, elvitte a neurológiára a gyereket, és megvizsgálták az agyi funkcióit és ki is derült, hogy piciny eltérés van nála. Tehát meglett a rosszullét oka, de azt mondták, ez nem komoly, ki is nőheti, végeredményben megnyugtatták a szülőket. Még alvásvizsgálatra is elküldték őket, plusz pszichológushoz. Tehát van mit tenni, van mit lépni. Vidd el, ne foglalkozz bunkó orvosokkal. Addig menj, míg valódi segítséget nem kapsz. Nagyon jól döntöttél, hogy elvitted akkor az ügyeletre, és nagyon sajnálom, hogy így bántak veletek. Ez a doki egy hozzá nemértő f@sz lehetett.
2012. febr. 18. 10:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Vidd el neurologushoz mindenkeppen, nem fognak hazakuldeni, kell a kivizsgalas!

Az ilyen ugyeletes orvos pedig szegyen...

2012. febr. 18. 15:04
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a doki már ne is haragudj de egy f.sz.. Már bocsánat modik:D Azonnal vidd el a SAJÁT dokidhoz a kicsit. Én is megijedtem volna..
2012. febr. 18. 17:20
 7/19 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, el fogom vinni, ha torik ha szakad.

Ja, ez az orvos egy f@sz volt, mégpedig a megtermettebb fajtabol..

2012. febr. 18. 18:49
 8/19 anonim ***** válasza:
Nálunk azt mondta a háziorvos, hogy soha az ő tudta nélkül gyereket ne vigyek ügyeletre. Szóval szerintem ezentúl mindig tájékoztasd az orvosod, és csakis utána menj ügyeletre!!! Ő a gyermeked orvosa, mindenről kel tudnia, hiszen lehet már másnap nem is úgy emlékszel a történtekre ahogy voltak.
2012. febr. 18. 20:22
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat, de alapból a következőket biztos megtenném:

Nem altatnám külön szobában

Elvinném háziorvoshoz, hogy adjon beutalót neurológiára

Addig is neten keresnék online válaszoló neurológust

Mekkora a gyerkőc?

Szerintem ez ijesztő, amit leírtál, és ne hagyd annyiban!!! Az anyai aggodalom, ahogy Anyukám mondta egyszer, nagyon fontos veszélyjelző, nem szabad elnyomni!

2012. febr. 18. 21:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Ja bocs, látom, 3 éves. Elolvastam a válaszokat is:éjjel hogy vigye háziorvoshoz? Ügyelet olyankor van, mikor nincs háziorvos...
2012. febr. 18. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!