Milyen supinált cipőt vennétek ha ezt ajánlja az orvos?
Nekünk Dr.Leo volt, és Szupy, meg Salus.
Mindegyik jó, és sajnos hamar lekopnak. Én még olyannal nem találkoztam, ami sokáig tartott volna.
Hogy érted, hogy lekopnak?
Én egy ilyen szandit vettem hirtelen a bölcsibe, de majd kéne tavaszra is v.milyen cipellő.
Nekünk Salus és Szamos volt. A Saluson szerintem nagyobb az ék, a Szamos csinosabb.
Nem tudom, bp-i vagy-e, de ha igen, akkor érdemes felkeresni a Nagy Lajos király út 168.-ban lévő gyerekcipőboltot. Pici kis bolt, de nagyon sokféle szupinált cipőjük is van. [link]
Vagy ha közelebb van, a Fehérvári útit [link]
Bocsi, kicsit off, de megkérdezhetem, hogy mennyiért vettétek ezeket?
És kérdező, Te a bölcsiben?
Mert nálunk az oviba egy cég 3000 ft-ért a gyerek lábára szabta a szandit ortopédiai vizsgálat után és még kontrollra is jönnek tavasszal és ha kinőtte újat csinálnak.
1 vagyok.
Hát hogy elkopik a talpa, ezt nem tudom máshogy írni. :o)
Viszont mi nem 5-6 hónapig hordjuk, van, hogy másfél évig is.
Ilyen Glóriát még nem láttam. Különlegessége, hogy a szupinált részt belülre teszik, és így kívülről nem látszik rajta a "gyógycipősége". Szép! Biztos az ára is megvan...
Salus, Szamos.
Nekünk sokáig jó volt a salus, árban 8-10 ezer között van. De sajna a nagyobb méret már túl bő. A kislányom bokája elég keskeny, tehát nem tartja ahogy kellene, ha kisebb méretet veszek akkor ugyebár lelóg a lábujja, ha a saját méretét akkor viszont lötyög. Tehát duci lábú babákra-gyerekekre jó.
Így kénytelenek voltunk áttérni a szamosra. Ezen kívülről nem látszik, hogy supinált, nagyon csinos. Ára 10-15 ezer között van. Ami felettébb húzós ahhoz viszonyítva, hogy 3-4-5 hónap alatt kinövi. :(
Nekünk problémánk annyi volt, hogy a cipők orra villámgyorsan elveszíti a legfelső színezett részt, tehát kopottnak tűnik. A bőr viszont hibátlan. Salus esetén a fém részeket is festik, ami nagyon gyorsan lepattogzik. Hát röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!