Ovi kérdés? Mikor? Hova? Beiratkozás?
Figyelt kérdés
Most lesz 2 éves a kislányom márciusban. Mikor mehet majd oviba? Mikor kell beiratkozni? Mennyivel előtte? Csak az állandó lakcímemhez legközelebbi oviba kell felvenniük?2012. febr. 17. 12:40
1/5 anonim válasza:
Az én kisfiam májusban lesz 2,de azt mondták,hogy idén kell beiratni. Febr.15-ig lehetett leadni a szándéknyilatkozatot. E.
2/5 anonim válasza:
nálunk (Debrecen),február 24-ig lehet jelentkezni.a neten van kérdőív,azt ki kell tölteni és le kell adni abban az oviban,amit első helyre írsz be.három évesen,tehát jövő márciusban mehet oviba
3/5 anonim válasza:
Nálunk májusban van beiratkozás, személyesen kell menni, és csak az illetékes ovi veszi fel. De ne nagyon számíts rá, hogy márciusban be fogják venni az oviba! Sajnos!
Mi is megszívtuk annó a lányommal, áprilisi, és mindenki aki november után született!
4/5 anonim válasza:
Az én kislányom januárban volt 2 éves, szeptembertől kezdi az ovit, mert a törvény megengedi a 2,5 éves korhatárt.
Nálunk valamikor áprilisban lesz a beiratkozás.
5/5 anonim válasza:
Mikor megszületett, pár napra rá be is adtam az előjelentkezést a helyi oviba, így májustól mehet a gyerek már oda. Aki most észlelt, az nem tudja már beiratni, mert már megvan idénre a létszám.
Úgy tudom 3 éves kortól mehet oviba, legalábbis a kislányom majd akkor megy.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!