Nenedent fogkrémmel kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Ma vettük, de sajnos nem jót. 17 hós a kislányunk, de ezt a fajtát 2 évestől lehet használni. Lehet valami gond, ha ezzel elkezdjük mosni?2012. febr. 11. 19:34
1/4 anonim válasza:
gondolom azért lehet 2 éves kortól használni,mert fluoridot tartalmaz,és akkor már általában tudnak köpni.Kérdezd meg a dokit,ha erről van szó,hogy gond -e ha lenyeli
2/4 anonim válasza:
Ezt vettétek?: [link]
Erre valóban rá van írva, hogy 2 éves kortól használható, de ugyanúgy fluoridmentes. Tudod miért favorizálja a gyártó a másikat? Mert ez csak 600 Ft, míg a másik, amit a kezdő csomagban találsz (ujjra húzható szilikon fogkefével együtt), az 1700 Ft. A kutya nem vásárolná a drágábbat, ha erre nem lenne ráírva, hogy 2 éves kortól használható.
Egyébként mi ezt a fajtát vettük kezdettől fogva, mert én bizony nem akartam kiadni 1700 Ft-ot olyanra, amit nem használnék ki teljesen. Ez az olcsóbb is tökéletesen megteszi, fluoridmentes ugyanúgy.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt vettük. 1700Ft-ot én sem adnék ki egy fogkrémért.
Köszönöm szépen!
2012. febr. 11. 20:14
4/4 anonim válasza:
Mi is ezt használjuk már 1 éves kora körül óta. Én is először néztem a baba fogkrémet, de nem láttam különbséget az ára és a mennyisége között. Nyugodtan mehet, xillit van benne a fluorid helyett. A fiam konkrétan eszi, annyira izlik neki.... fogmosáskor mindig a kupakból csen ki az ujjával fogkrémet, hogy megegye. Néha én is ezzel mosok fogat, ha homeos bogyót szedek, nekem annyira nem jön be az íze.... Nyugodtan használjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!