Mennyire beszél érthetően 3 éves kisfiad?
Figyelt kérdés
Kisfiam igazából mindent mond, mondókákat, verseket, dalokat is. De sok mindent még csak én értek és a család:-)2012. febr. 16. 21:12
1/8 anonim válasza:
hat ez sajnos nalunk is igy van
dec ben mult 3, meg osszel kuldtek hallas vizsgalatra, ott minden oke
gondolom ez utan jon majd a logopedia,,,
2/8 anonim válasza:
Az enyém tisztán ejt sok szót, de még többet meg elég sajátosan, így nálunk is az a helyzet, hogy csak mi ketten a szülei értjük.
3/8 A kérdező kommentje:
Kisfiam hallása is jó. Mi is voltunk. Logopédus 5 éves kortól foglalkozik velük. Oviban dolgozok, és ott kérdeztem a logopédust. Addig hagyják fejlődni.
2012. febr. 16. 21:25
4/8 anonim válasza:
Szinte tiszta érthetö. A s, sz, z betukkel van kis gondunk. Aránylag szépen mondja, csak kicsit furcsán. Ha kijavitom, akkor szépen ismétli. Amugy az elsö szava a: répa - volt. Nagyon meglepödtem ám! Az r- betut mindig is szerette pörgetni ici-pici babaként.
5/8 anonim válasza:
1 vagyok
nekunk is azt mondtak hogy 5 eves kortol foglalkoznak vele
passz,,, nalunk nem ugy nez ki hogy rohamosan fejlodne a dolog, szerintem a kishuga aki most 5,5 honapos hamrabb fog tisztan beszelni mint a fiam
6/8 anonim válasza:
Kisfiunk augusztusban lesz 3 éves, de vannak szavak, amiket csak mi, szülei, anyukám értünk meg. Hallása neki is tökéletes.Barátnőm lánya pont ennyi idős, és ő is ugyan így van, mint a kisfiaink.Sőt a szomszéd kisfiú a jövő hónapban lesz 3 éves, és egy szót nem szól,de mindent megért.Őt is elvitték logópédiára és egyéb helyekre is, és azt mondták, hogy várjanak nyugodtan, de 4 éves kora előtt nem fog megszólalni. Bólcsibe is jár, ott is foglalkoznak velük, de mégis ez a helyzet.
7/8 anonim válasza:
Szia!
Az én kisfiam mindent érthetően mond,csak gyakran hadar,és selypít egy kicsit.
8/8 anonim válasza:
Áprilisban lesz 3 éves, nagyjából érthetően beszél (néha kell csak "fordítani"). A susogó, sziszegő hangoknak és az r-nek még alakulnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!