Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lesz farsangkor 2.5 év...

Mi lesz farsangkor 2.5 év körüli kisfiad?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:

béka

egy hónap múlva lesz 2,5 éves

tegnap voltunk kölcsönzőben,és ő választhatta ki a jelmezt.eredetileg oroszlán akart lenni,de a méretében nem volt.többet is megnézett,de a béka volt az első,amit fel is próbált,és közölte,hogy ő béka lesz a farsangon.én meg nagyon örültem,mert ez volt azt egyetlen,ami két részes.mivel már reggel beöltöznek,így nem kell minden wc-re menéskor pucérra vetkőzni.alul nadrág van,így könnyen fog menni a vetkőzés.és nagyon cuki benne

2012. febr. 12. 21:31
 2/2 anonim ***** válasza:

eloszor meno mano volt (manosapi, manogatya, zold harisnya, zold body, felette menő manós póló, és napszemüveg) (szoval tobb ertelemben is "menő" manó volt :))

most professzorbacsi volt (doktorbacsi), feher ing, zold polo, zold gatya, a feher ingben macis ragtapasz, lazmero, a nyakaban sztetoszkóp.. nem volt olyan eredeti, mint a meno mano, viszont piszok gyorsan megcsinaltam, ami valljuk be, nem hatrany

2012. febr. 13. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!