Budapest mely kerületeiben jó egy kisgyereknek felnőnie szerintetek?
Mi a 13. kerületben lakunk, Újlipótvárosban. Nagyon szeretünk itt lakni, a gyerekek még picik, ők még nem tudnak nyilatkozni.
Margitsziget, Szent István park, Duna-part, Szabadság tér nagyon közel vannak. Bölcsik, ovik, iskolák boltok, patika, rendelő... stb., mind itt vannak a közelben. Nagyon jó a tömegközlekedés, de sokminden közel van gyalog is. Én úgy tapasztaltam, hogy normálisak, kedvesek az emberek is.
Mi mindig köszönünk és beszélgetni is szoktunk a szomszédokkal, bár nem járunk össze. Elég sok a nyugdíjas, de mostanában egyre több kisgyerekes is van a környéken.
Ami negatívum: sok a kutyapiszok a járdán, sajnos nem mindenki takaríta el, ill. kevés a parkolóhely (én garázst bérelek, mert sokszor csak köröztem, és végül nagyon messze tudtam megállni).
Óbuda!!!
?i Angyalföldről költöztünk át és zongorázni lehet a különbséget!
Mi pont az ovi-suli miatt "váltottunk", nem mondom, hogy most tökéletes, de össze sem lehet hasonlítani, sokkal jobb....
józsef attila lakótelep :)
mintha nem is pest lenne
10 eve lakunk itt, szeretjuk
es nagyon gyerekbarat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!