Hogyan ösztönözzem a rágásra a 11 hónaposomat?
Figyelt kérdés
Rengeteg kaját nem rág meg, hanem lenyeli egészben. Egy picikét forgatja a szájában, de ennyi.2012. febr. 16. 18:50
1/3 anonim válasza:
Én nem darabos étellel kezdtem, hanem kiflivel, babapiskótával és hasonló dolgokat.Elég jól megtanult rágni.Szépen a kezébe adtam, és árbus szemekkel néztem, hogy ne hogy félre menjen valami! :) Így megtanulta, hogy kell rágni.
2/3 anonim válasza:
Sehogy, majd megtanulja magától, erre neki kell rájönnie. Ha pici falatokat adsz, akkor nem fullad meg sem.
3/3 anonim válasza:
:) Nekem is volt ilyen gondom, nem is zavart volna, ha nem látom viszont a kakiban úgy a répa darabot, ahogy lenyelte. Ha nem vagy a rágcsálni valók ellen, akkor olyanokat adj, amit a kezébe is tudsz adni, eleinte babakekszet nagyon szerette a fiam, de aztán rákapott a sós ízekre, úgyhogy most puffasztott rizst akar állandóan. Azzal szépen megtanult rágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!