Hogyan lehetne megélni a tél hátralevő részét köhögésmentesen egy többgyermekes családban?
Na, most jutottam el oda, hogy feltenném a hagymákat főni, de rögtön hatalmas kérdőjel: Amit általában hámozáskor kidobok, azt tegyem most a vízbe, vagy a vékony héjat hagyjam el, és a felső 1-2 rétegét főzzem meg?
Más:
Sok gondolkodás után jelenleg azon a véleményen állok, hogy nem költök drága, kínai, meg Salvus vízzel működő gépekre, hanem inkább 7000,- körüli kisebb párásító készüléket választunk a kb. 12 m2-es gyerekszobába, és emellett felszerelkezünk egy kisebb teljesítményű sógéppel is. Hadd fertőtlenítse, tisztítsa a légutakat!
Ha nincs siker, akkor komolyan elgondolkodok mindenféle immunerősítő poron/kapszulán.
Egyetértetek?
5. vagyok, a Salinos.
Nekünk úgy tűnik (kopp-kopp) bevált ez a gép, esténként 6-8 órát megy, az első napokban sokkal jobban köhögött a fiam és az orra is nagyon folyt, de azóta folyamatosan javul.
És én is vettem bérletet sókamrába. Eddig kétszer voltunk, velem csodákat művel, minden felszakad és tisztul, a fiam is nagyon élvezi. ezen a héten 3* megyünk, utána pedig heti 2*.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!