Miért nem nevelik egyesek a gyereküket? Egyre több ilyen anyukával találkozom, akinek a gyereke azt csinál amit akar.
Miert nem vetted el a gyerektol a kulcsot azonnal? Azert mert orditott volna? Inkabb o orditson mint ti kesobb. Hat majdnem tragedia lett. En ezt az esetet ugy hallottam amugy, hogy a kisfiu bentmaradt az autoban amig kinyitotta apukaja a kaput hogy bejarjon az udvarukra miutan hazaerkeztek. A kisfiu elinditotta az autot, es az udvaron babakocsival allo anyukat fellokte az auto! A kisbaba a babakocsiban meghalt. En ezt olvastam. Szerencsere nalatok nem tortent tragedia.
De ne haragudj azt nem ertem, hogy hol volt a szomszed no mikozben a kisfiu beinditotta az autot? En egyetlen pillanatra nem hagyom a kisfiamat egyedul, eleven nagyon es nem hagyhatom egyszeruen magara. Inkabb fut a lakas engem nem erdekel de nem fogom hagyni hogy barmi is tortenjen a gyerekkel.
Ez szerintem amugy annyira nem neveles kerdese amit feltettel, hanem az anyja a gyereknek felelotlen es nem szamol azzal, hogy a gyerek mire kepes!
Miert kell engedni hogy a 3 eves kezebe az auto kulcsa keruljon??????
Sziasztok. Jó volt a punk-os poén :)
Az én kisfiam 2,5 éves és nevelve van. De vannak bizony olyan napok, mikor reggel kimegy a kertbe és este tudom csak becsalogatni. Én nem tudok kint lenni vele egész nap, lévén, hogy veszélyeztetett terhes vagyok. Mindamellett a gyermekem gyönyörűen használja a köszönöm, kérek szépen, szívesen szavakat. A kocsi kint áll a kertben, ha ott, vagyunk beleülhet, de a kocsikulcs tabu.
Kedves Kérdező? Miért nem vetted el te a kocsikulcsot?
Én minimum anyuka fejét ordítottam volna le......
Sok Boldogságot a kisbabádhoz.
A kérdésben felvetett probléma globális, én Írországban tapasztalom hogy a főként tini szülők gyermekei 15-16 éves korukban már életveszélyes, felfegyverzett kábítószerfüggő alkoholista bűnözők...
A gyermek nem rendelkezik morális ösztönnel. Erre csak ránevelni lehet, megmutatva neki, hogy a negatív cselekedetek negatív reakcióval járnak a környezet részéről. Ha nem kapnak megfelelő válaszreakciót, vagy még bátorítják is őket "jól van kisfiam", akkor érthető módon el lesznek tévedve.
Ezek az emberek felnőtt korukban gyakorlatilag fogyatékosnak számítanak majd, mert képtelenek a kooperációra, és a normális emberi kapcsolatokra. Nem véletlenül szerepel minden felvételi beszélgetésben a "tud e másokkal együtt dolgozni" kérdés valamilyen formában.
A kedves szülők ostobaságukban és lustaságukban megnyomorítják az amúgy egészségesnek született gyermekeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!