Magas láz és véres híg széklet milyen betegségre utalhat? Van valakinek tapasztalata?
Voltunk orvosnál, el is küldte tenyésztésre a székletet, de sok nap mire megjön az eredmény.
Sokszor felmegy 39,8-ig is a láza, le bírom húzni, de egy idő után visszamegy. viszont gyakorlatilag amikor a bilin ül, színtiszta vér jön szegénykémből mostmár. Ez ma kétszer volt. Az utolsó zöldes is volt.
Valakinek van ez ügyben tapasztalata? Eléggé aggódom.
Szerintem felesleges itt kérdezgetni. Gondolom a gyerekével van elfoglalva és meg sem nyitja az oldalt. Ha jobban lesz úgy is jelentkezik!
Addig is jobbulást!!!!
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat és az aggódást. Bent tartották a kórházban, ma jöttünk haza. Mostmár sokkal jobban van. Kapott infúziót és antibiotikumokat.
Egyébként míg aludt felhívtam az orvosunkat és ő megírta a beutalót, így ébredés után már vittem is a kórházba. és nagyon nagy szerencse hogy vittem, nagyon sokáig véres volt a kaki.nagyon beteg volt.
De mégis mi volt a gond?Fertőzés?
További jó egészséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!