Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Magas láz és véres híg széklet...

Magas láz és véres híg széklet milyen betegségre utalhat? Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Voltunk orvosnál, el is küldte tenyésztésre a székletet, de sok nap mire megjön az eredmény.

Sokszor felmegy 39,8-ig is a láza, le bírom húzni, de egy idő után visszamegy. viszont gyakorlatilag amikor a bilin ül, színtiszta vér jön szegénykémből mostmár. Ez ma kétszer volt. Az utolsó zöldes is volt.

Valakinek van ez ügyben tapasztalata? Eléggé aggódom.

2012. febr. 13. 13:57
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
5-7. Vagyok, ne várj! Ez még ahogy írod felnőttnél is veszélyes. Felnőtt sürgősségin dolgozom. Láttam már pár ilyet, gyereknél nem, de mitől lenne az veszélytelenebb.
2012. febr. 13. 14:09
 12/44 Harangozó Sára ***** válasza:
A tetejében ahogy írtad túl keveset iszik, pedig magas láza van és megy a hasa is, ki is száradhat, szerintem ilyenkor már jól jönne egy infúzió bekötése is.
2012. febr. 13. 14:09
 13/44 anonim ***** válasza:
75%

Szalmonella egyik legsúlyosabb fokozata is lehet.

Én azonnal mentőt hívnék, vagy bevinném kórházba.

2012. febr. 13. 14:10
 14/44 anonim ***** válasza:

hasfogó nekem is fura, ha csak vírusos fertözés (és az is okozhat vért) akkor pont a tisztulás lenne a lényeg.

szerintem is vidd be a korházba max üldögéltek az ügyeleten de estére ha haza is küldenek megnyugszol.

ne említsd hogy voltál orvosnál, csak annyit, hogy folyamatos vér és zöld kaka.

a zöld egyébként nálunk most a hétvégén volt, 1x és azt olvastam hogy fertözés oka lehet, vagy gyors gyomro ürülés de nála nem volt többet. de ha már véres az már sokkal rosszabb.

2012. febr. 13. 14:10
 15/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Most alszik, nem zargatom, láza jelenleg csak alacsony,mérem a fülében folyton. De délután lehet, hogy megyünk tovább.

Kiszáradva még nincs szerencsére, azt lehet érezni, de tudom hogy hamar megtörténhet, nagyon figyeltem meg figyelem azt is.

Az a bosszantó, hogy a kórház 30 km, és itt az orvos, aki nem tud megnyugtatni. Akkor hívott volna értünk autót vagy valami. A vér aggaszt engem is de nagyon. Láttam már véres székletet, de ez sokkal több volt annál, színtiszta vér, ezért is rohantam vele , öntöttem ki a kupába és vittem :( De lehet rossz helyre,mert a kórházba kellett volna egyenesen. :(

2012. febr. 13. 14:13
 16/44 anonim ***** válasza:
Én is kórházba vinném. Ott másnapra tudják, hogy mitől van. Mivel ivás után nem sokkal bilizett, feltételezem nem maradt meg benne a folyadék. Akkor meg kár várni, mert csak a kórházi napok száma gyarapszik. Adnak neki infúziót, hogy ne száradjon ki meg eldöntik, hogy kell-e hasfogó vagy sem. Nem értem az orvost, véres székletnél a mi doktornőnk tuti egyből utalna a kórházba. Aggódsz és az aggodalmad jogos. A kórházban meg úgysem tartják bent fölöslegesen.
2012. febr. 13. 14:14
 17/44 anonim ***** válasza:
22%
Hát nem irigyellek!! Kitartást,és írj,hogy mi volt!!! Jobbulást!!!!
2012. febr. 13. 14:15
 18/44 anonim ***** válasza:

Kórház, ahogy a többiek mondják, ott ha megsürgetik, 1-2 óra a labor!

Ez nem játék, teljesen kikészül az emésztőrendszere is!

2012. febr. 13. 14:21
 19/44 anonim ***** válasza:
Szia!Én is azonnal ha felkelt kórházat javasolnék.Inkabb most menjetek mint h későn.Eléggé felszínes a gyerekorvos h nem küldött be azonnal!ez nem egy kis fül fájás sztem ami ráérne holnap is!
2012. febr. 13. 14:24
 20/44 anonim ***** válasza:

Jaj,Istenem,ezt még olvasni is borzalmas,szerintem is vidd öt be a kórházba,mert a véres széklet tényleg nem hülyeség...

Elhiszem,h aggódsz ez nem is lehetne msképp,kitartást kivánok neked,nektek és majd ird meg mi lett a kicsiddel....

2012. febr. 13. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!