Milyen játékokkal lehet lekötni egy 2,5éves gyereket?
1 hónapos a kishúgi úgyhogy sajnos nem sok időm jut a szoptatás mellet a fiamra,nagyon okos gyerek tudja,hogy anyának a húgival kel foglalkoznia ezért nem érek rá vele törődni,de már többször észrevettem rajta,hogy unatkozik és szomorú,nem szeretném,ha olyan emlék maradna benne,hogy az "anya a húgi miatt nem törődött velem",ezért gondoltam arra,hogy valami érdekes játékot kellene neki kitalálom ami ilyenkor nagyon leköti és nem foglalkozik mással!
Kinek mi a tapasztalata ilyen téren?
Nagyon figyelj arra, hogy szoptatások közt legyen idő, amikor csak vele foglalkozol. Ezzel tudod elérni, hogy ne legyen féltékeny.
Az enyém pl. szeret gyurmázni nagyon, meg rajzolni (bár még csak ő látja, mit ábrázol a rajza...). Olvashatsz neki szoptatás közben is ám mesét. Érezze, hogy vele is vagy, nem kizárólag a kicsivel.
Az enyém a lábamra feküdt és beszélgetett velem, míg a két kicsit közben egyszerre szoptattam. Nem féltékeny rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!