Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékokkal lehet...

Milyen játékokkal lehet lekötni egy 2,5éves gyereket?

Figyelt kérdés

1 hónapos a kishúgi úgyhogy sajnos nem sok időm jut a szoptatás mellet a fiamra,nagyon okos gyerek tudja,hogy anyának a húgival kel foglalkoznia ezért nem érek rá vele törődni,de már többször észrevettem rajta,hogy unatkozik és szomorú,nem szeretném,ha olyan emlék maradna benne,hogy az "anya a húgi miatt nem törődött velem",ezért gondoltam arra,hogy valami érdekes játékot kellene neki kitalálom ami ilyenkor nagyon leköti és nem foglalkozik mással!

Kinek mi a tapasztalata ilyen téren?

2009. jún. 3. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon figyelj arra, hogy szoptatások közt legyen idő, amikor csak vele foglalkozol. Ezzel tudod elérni, hogy ne legyen féltékeny.

Az enyém pl. szeret gyurmázni nagyon, meg rajzolni (bár még csak ő látja, mit ábrázol a rajza...). Olvashatsz neki szoptatás közben is ám mesét. Érezze, hogy vele is vagy, nem kizárólag a kicsivel.

Az enyém a lábamra feküdt és beszélgetett velem, míg a két kicsit közben egyszerre szoptattam. Nem féltékeny rájuk.

2009. jún. 3. 15:23
 2/3 anonim válasza:
0%
TEd be a babaágyba és rakj minél több játékot majd csak lesz valahogy L/30
2009. jún. 3. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Az anya taníts engem című könyvbe sok jó ötlet van. Pl. kövér sovány fogalmát taníthatod, Utánozhat állatok mozgását,
2009. jún. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!