Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák!? Ki mikor szokott...

Anyukák!? Ki mikor szokott reggel felkelni? és a gyerek (ek)? két és fél évesem sokszor aludna 9ig is de akkor délben késön alszik és este 11 mire alszik. Meddig szoktak délben aludni a kisgyerekek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 20:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
úgy látom megint le lett pontozva,aki normális időben fekteti le a gyerekét,normális 2-3 évesnek való napirendet tart
2012. febr. 13. 09:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Én pozítivan értékeltelek az éjjel. Egyetértek...de nem volt még erőm felzárkózni:).
2012. febr. 13. 11:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Az én 2 éves fiam este 8-tól reggel 5-ig alszik, ekkor kel az egész család. A déli alvása pedig 11-től 2-ig van. Nem bánnám, ha inkább napközben aludna 1 órával kevesebbet és éjszaka eggyel többet, de nem tudok vele mit csinálni, mindig is így aludt. Végülis én csak az esti 8 órás lefekvéshez ragaszkodom, a többi úgyis változni fog, ha majd ovis lesz.
2012. febr. 13. 12:43
 14/16 A kérdező kommentje:
reggel nem akar felkelni ,oviba nem akar menni,hiszti ,nem maradok anyu maradj velem ez meddig fog igy maradni,megszokja majd?egyik nap sikerül délben aludni idöben,másnap már nem.
2012. febr. 14. 10:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Biztos megszokja majd. Amikor a téli-nyári (és fordítva) óra átállás van, az is igénybe veszi az ember biológiai menetét.

Az én fiam imádja az ovit, boldogan megy majdnem minden reggel. A kivételek azok, amikor reggel valamiért nyűgösebben ébred (rosszul alszik, túl korán kel, pl 6 előtt). Akkor egy kicsit nyafog, hogy álmos, nem akar oviba menni. Már megszoktam. Ja, persze, amikor már bent van a csoport szobában a többiekkel, akkor már nem fáradt, nem álmos :)

2012. febr. 15. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én gyerekeim 5 és 9 éves lányok. Én mindennap kelek 6 óra körül. Mivel meg kell csinálnom nekik a reggelit s tízórait amit visznek . A gyerekek 6:35 - kor kelnek. Lefeküdni én 11 - nél előbb nem szoktam lefeküdni. Az 5 éves már fél 8 -kor alszik , a kilenc éves pedig fél kilenc körül. A kilenc éves már du. nem alszik de a 5 éves az oviban 1 órától 3 óráig alszik.
2012. nov. 25. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!