Engem teljesen felháborít , hogy a szülőknek és a testvérgyerekeknek is kell belépőt fizetni , azért , hogy ott legyünk az óvodás gyerekünk farsangján .250 ft-ot fejenként!! Ki van írva , hogy az óvoda fejlesztésére és új játékok vásárlására lesz a pénz. Szerintem nem így kellene beszedni a pénzt a szülőtől. Mi van akinek nincs pénze erre , annak a gyereke ne vegyen részt az óvodai farsangon?
Na ezért szoktak pl tombolázni vagy amit én jónak tartok (külföldröl átvett), hogy pl sok anyuka csilli villi tortákat sütnek amit felajánlanak és kb 200 Ft/ szeletért árulnak a farsangon. ital pl ingyenes amit hoznak a szülök, de azért ha ott a család mindenki beruház pár szelet tortába is, és ez is jó bevétel az ovodának. de ezt elöre szokták közölni.
2012. febr. 10. 13:30
2/13 anonim válasza:
nekünk is kellett, még a 2 hónapos kistesónak is, gyerekeknek 200, felnőtteknek 300 ft volt. Aztán egész nap tukmálták a tombolát ránk, járt körbe a csaj, kétszer vettem tőle, aztán harmadjára is jön, mondom neki már vettem az előbb, erre azt mondja nem baj, sokat kell venni, vegyetek még.
A legjobb pedig az volt, hogy a szülők által bevitt sütiket, szendvicseket pénzért árulták..
Tudom, hogy kell a pénz az ovinak, de ez így nekünk egy kisebb vagyon volt.
2012. febr. 10. 13:30
3/13 A kérdező kommentje:
Igen itt is árulják a szülők által bevitt sütiket és üdítőket., nem is olcsón.
2012. febr. 10. 13:34
4/13 anonim válasza:
Igen kell. Nem az oviban van tartva,hanem a műv.ház-ban. Az szmk-s szülők szervezik,vannak vendég fellépők is...
300 ft a felnőtt, 250 ft a gyerek belépő (az oviba járó gyereknek nem kell belépőt fizetnem,csak a családtagoknak). + büfé is van (süti,pogi,kis dobozos üdítő),pár száz ft-ért lehet venni a sütiket (50-150 ft)
+ zsákbamacska is van
Nekem is fura volt az első évben,de tök jó buli volt/van. Max.egy ezres fizetek ki erre a napra (ma van nálunk),annyit meg kibírunk.
2012. febr. 10. 13:37
5/13 anonim válasza:
4. vagyok. Mi nem vihetünk semmi itthon sütött sütiket, az ovi konyhája süt.
2012. febr. 10. 13:39
6/13 anonim válasza:
Nálunk nics ilyen nagy felhajtás az oviban.Zártkörű.Vannak fellépők.De csak az ovi vesz részt rajta,sem szülők, sem rokonok.
2012. febr. 10. 13:47
7/13 anonim válasza:
Szednek, azt hiszem 500 Ft/fő.. Kell vinni italt is, azt is árulják majd, meg lesz süti szintén pénzért. No comm..
2012. febr. 10. 13:56
8/13 anonim válasza:
Nálunk nincs belépő, hanem farsangi hozzájárulást szednek a szülőktől, gyerekenként 1000 Ft-ot. Nem kell vinni semmit, ebből a pénzből vesznek sütit, szendvicsnek valót és üdítőt, amit meg lehet venni. A süti 100, a szendvics 50 Ft volt.
2012. febr. 10. 14:31
9/13 anonim válasza:
támogató jegyet ezeken felül vettünk.. vmelyik korábbi válaszoló voltam
2012. febr. 10. 14:53
10/13 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet. Belépő a gyereknek, felnőttnek, plusz süteményt, üdítőt, szendvicshez valókat kell bevinni, amit aztán ott megvehetsz pénzért. Ezen felül van a tombola. Szerintem is sok. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!