Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mmr oltás mellékhatása lenne?

Mmr oltás mellékhatása lenne?

Figyelt kérdés
kisfiam jan 24 én kapta meg a 15 hos mmr oltást a doki azt mondta h nincs mellékhatása viszont sokan mondják h kiütéssel hasmenéssel étvágytalansággal jár eltelt több mint 2 hét és kisfiamnál most tapasztalom a tüneteket ez lehet az oltástol vagy más baja van?
2012. febr. 9. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
hát ha ez van ráírva az oltás dobozára hogy ezek a mellékhatásai és a fiad pont ezeket a tüneteket mutatja,akkor nyilván a mellékhatások miatt szenved...
2012. febr. 9. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Most nem azért de ezt az orvostleváltanám aki ilyet mer mondani.

èn külflödön élek, ugyan azt az oltást adják be mint otthon. itt kaptunk róla egy brossurát mire hat, mi ellen véd, és mik a mellékhatások. ezt mielött a doki beadja elárkell írni, hogy elfogadom ezeket a dolgokat, a doki is elmondja amúgy ugyan ezt ami le van írva.

Ès bizony van mellékhatása méghozzá a beadás után 6 nappal kezdödhet és kb 2 hétig tarthat. (leggyakoribb a 6-10-ik nap körül enyhe láz) Ez amit te is leírtál, láz, hasmenés, hányás, levertség és pöttyök is.

Több mint két héttel már valami más lehet, de azért elég durva hogy egy orvos ilyet mer mondani hogy nincs mellékhatása. Anyukám otthon védönö volt (nyugdíjas) de amikor övolt ugyan ezt adták be és bizony akkor is ugyan ez volt a mellékhatása soha nem simlizték el.

2012. febr. 9. 19:57
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat hát remélem hogy csak az oltás lehet és nincs más baj de igy már elsem merem vinni ahoz az orvoshoz
2012. febr. 9. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy 6-10 nap között jelentkeznek leggyakrabban a mellékhatások, de akár 21 napig felléphetnek. Én így tudom.
2012. febr. 9. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnál 9-10 napra jöttek a mellékhatások,magas láz,enyhe kiütések,enyhe orrfolyás pár napig,éjszaka nagyon-nagyon nyugtalan volt,fájdalomcsillapítóval aludt csak el.
2012. febr. 9. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mostmár egy picit nyugodtabb vagyok h nincs más baj csak az oltás
2012. febr. 10. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!