Lehet ez a 15 hónapos oltás mellékhatása?
Kislányom 12 napja kapta meg a 15 hónapos oltást + a Prevenar harmadik részét egyszerre. Doki mondta, hogy az oltást követő 8-14. nap között gyakran belázasodnak, megtaknyosodnak, esetleg kiütésesek lesznek a gyerekek.
Nos, nálunk egyik sem lett, viszont 3 napja csakis 30 perceket alszik nappal, az eddigi másfél-két óra helyett, és azt is úgy, hogy közben nem lehet tőle elvenni a cumisüveget, és nagyon nyugtalanul alszik, keze lába mocorog, meg-megriad... Elég ijesztő, és egyben bosszantó is, hogy az eddig jól alvó gyerekkel ezt teszi az oltás?
Volt már valaki így?
Éjszaka is nehezen alszik el pár napja és fel-felriad, éjfélig sokszor felébred, holott ezzel sem volt már gond az utóbbi hónapokban.
Köszi, ha valaki ír.
Szia
Hát lányomnak még 5 hónap van a 15 hós oltásig (félek is tőle)...Napok óta nem alszik napközbe,az éjszakánk pocsék....folyamatosan forgolódik ,nagyon sűrűn felsír stb.Alig alszunk és reggel 6 kor ébredés majd az egész délelőtt teljes hisztibe telik el.Remélem hamar vissza állnak a dolgok mert nem fogom így bírni,éjszaka én ébredek hozzá folyamatosan és délelőtt párom van vele még alszok.
Hát, igen, nekünk is volt ezelőtt pár nagyon pocsék éjszakánk, de azok a 9-12. fogak miatt voltak, napokig quarelinen éltem és kávén, mert nem bírtam volna fent lenni egész nap vele. De ez már a múlté... most meg itt ez a fura dolog 3 napja, nem tudom mitől van.
Ja, és még hátravan a 4 metszőfog, anyu szerint az lesz még csak "szép menet". :(( Már úgy várom, hogy beszélni tudjon a kis drágám, és ne csak sírva panaszkodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!