3 hós oltás mellékhatása lehet hányás és étvágytalanság?
Hányás-hasmenéses vírus. Az oltásnak ilyen mellékhatása nincs.
De ne aggódj, ha délben megy az orvos, ő majd biztosan elmondja, mi lehet, mitől lehet, és mit kell tenni. Az én kislányom 3 hétig volt beteg, de jóformán észre sem vette. :)
Mi tegnap kaptuk...
A kisfiam este 2* hányt, mára csupa pötty lett, hőemelkedéssel
Nekem azt mondta a gyermekorvos, hogy valószinű lappangott benne valami már és ráoltottunk...
Végül volt itt a doktornő. Azt mondta, hogy nincs vész mert nem lázas a kislányom, és hogy szerinte a combja fájt és azért sírt nagyon. De hogy ma miért hányt, az rejtély. És tartotta magát ahhoz, hogy ilyen mellékhatása nem lehet az oltásnak. És hogy nem is vírus szerinte. Úgyhogy nem lettünk okosabbak :-( Mindenesetre azóta már volt egy szopi és eleget evett, a combiját beborogattam és azóta alszik mint a bunda (4 órája).
Köszi mindenkinek a válaszokat!
LEHET AZ OLTÁSNAK MELLÉKHATÁSA
ÉN MIELŐTT BEOLTATOM A GYERMEKEM ÁTOLVASOM A BETEGTÁJÉKOZTATÓT,ADDIG NEM IS ENGEDEM, ESZERINT:
Egyéb mellékhatások:
Nagyon gyakori (10 oltásból több mint egy esetében fordult elő)
- álmosság,
- fejfájás,
- étvágytalanság,
- magas láz, 38 °C fölött,
- fájdalom, pirosság és duzzanat az oltás helyén
- szokatlan sírás,
- ingerlékenység, nyugtalanság.
Gyakori (10 oltásból kevesebb mint egy, de 100 oltásból több mint egy esetében fordult elő):
- hasmenés,
- hányinger, hányás
- magas láz, 39°5 C fölött,
- rossz közérzet,
- kemény duzzanat az oltás helyén,
- gyengeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!