Gyakori bukás, esetleg hányás, étvágytalanság kísérheti a fogzást?
Figyelt kérdés
5 honapos babám tápszeres, szilárd ételt is kap. Kb. egy hete gyakran bukik, akár 2 orával evés után is.Amikor végre eszik, a szokásos adag felét kéri csak. Néha gorcsosen megfeszul egy pillanatra, ráharap mindente. Egyébként szerintem rendben van, nevetgél, játszik, játszik, kommunikál.Csak aggodom, elég-e,amit eszik. Elso baba, lehet, tulzásba viszem az aggodást.2008. szept. 3. 21:48
1/2 anonim válasza:
Ezek a tüntetek mind utalhatnak a fogzásra. Biztos mocorognak neki a fogacskái és ezt viseli rosszul. Ha nagyon aggódsz szerintem mutasd meg az orvosotoknak, vagy a védőnőtöknek. Ha normálisak nem haragszanak meg ilyenért! :-)
2/2 anonim válasza:
Hát én nem hinném, hogy a bukás fogzás miatt van, biztos elvinném orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!