Étvágytalanság, hányás fogzástól?
Figyelt kérdés
Nincsen étvágya közel 2 napja csak tejpépet s tejet s egy kevés gyümölcsöt hajlandó enni 14 hónapos kislányom, ma a tejet mind visszahányta. Felül foga bújik. Mostanig nem csinált ilyet hogy szilárd kaját ne fogadjon el. Lehet fogzástól?2011. okt. 16. 15:14
1/5 anonim válasza:
Étvágytalanságot okozhat fogzás, de hányást nem nagyon.Mit kapott még a tejen kívül?Azért kérdezem, mert nálunk tegnap hasonló volt a helyzet.Lányom 13 hónapos lesz.Ebédre evett egy kis főzeléket, ami pépes volt, és sült csirke-krumplival fejeztük be, amit mi ettünk.Neki most bújt ki a 3., és most még 2 fehéredik.Nem esett neki jól egy krumplidarab, túl nagy lehetett, vagy nem tudom, de megöklendeztette szegényt, és egy kicsit kihányt az ebédből.Nem mindet, csak az utolsó falat nem hiányzott.Én ezt nem a fogzásra fogtam.Egyszerűen csak nem esett neki jól az a darab.Darabosat nem evett?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem evett csak pár falat husit sargarépaval de tej jott vissza egyéb nem.
2011. okt. 16. 17:49
3/5 anonim válasza:
Szerintem sok mindent okoz a fogzás, de hányást nem.Lehet, hogy valami nem esett neki jól, vagy többet evett, mint amivel megbirkózott.Csak erre tudok gondolni.Ha nem hány többet, akkor valószínűleg csak rosszul esett neki valami, semmi komoly.
4/5 anonim válasza:
szia! Hányás-hasmenés járvány van. Mi is éppen benne vagyunk. A fiam szerda este kezdett el hányni, utána 2 napig semmi. Szombat reggel óta meg hasmenése van. Szerencse, hogy sokat iszik. Majd írd meg, hogy mi lett a gyerkőccel.
5/5 A kérdező kommentje:
Azután nem hányt, a hasa nem megy, lehet hogy nem esett jól neki valami, remélem nem lesz gond. Kösz mindenkinek!
2011. okt. 16. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!