Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1000. kivigyem-nevigyem...

1000. kivigyem-nevigyem kérdés? (ekcémás gyerek)

Figyelt kérdés
Nálunk tegnap és ma is -10 fok van!Tegnap kivittem egy röpke félórára 19 hónapos lányomat,estére ott volt a 2.ekcéma folt a tegnapelőtti mellett:( Szépen süt a nap,de egyszerűen nem tudom mit csináljak.Mert csak -10 fok van.

2012. febr. 9. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg nagyon vastagon bekenni krémmel, s szőrmével takarni, amennyire csak lehet, s, ha bejöttök, gyorsan felmelegíteni, s zsírral bekenni. Nekem úgy volt a kezemen, hogy míg kinn vagyok nem látszik. Ha bejövök, akkor teljesen kifehéredik-mint a meszelt fal-, majd fokozatosan elkezd bepirosodni, és bedagadni. S egy-két nap múlva elkezd hámlani. Rettenetesen ronda. S véletlenül fedeztem fel, hogy ha nem fázik nem fehéredik...S azóta nagyon vigyázok a kezemre, s nincs is gondom vele. A disznózsírt az oroszok használják, az eszkimók, is zsírral védik magukat. Ők csak tudják. :)
2012. febr. 9. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!