Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is horror az öltözködés?

Másnál is horror az öltözködés?

Figyelt kérdés
19 hónapos kisfiam nem hajlandó együttműködni, ha öltözni kell. Elfut, ha megfogom, hanyatt vágja magát ( sajna,néha koppan a feje ). Ma sem tudtam vele kimenni az udvarra, mert nem tudtam se csellel, se játékkal felöltöztetni. Trükkök? Nálatok is így van? Ja, a másik meg a pelenkacsere, úgyan úgy ellenkezik. Egész nap csak harcolok/harcolunk. Segítsetek, mert már eléggé padlón vagyok. Előre is köszönöm a válaszaitokat!!!!!!!!!
2012. febr. 8. 20:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb gyerek bepróbálkozik. Én kitettem a hűtőre egy csomó képet. Amikor elkezd öltözni, akkor mindig kérdezem, hogy ki van rajta. Hol van apa? Mondd, hogy anya. Mondd, hogy Gergő. Mondd, hogy Adél. Így tovább. Lehet állatos képeket is kirakni, megnevezni őket, hangutánzást csinálni: Hogy csinál a cica, kutya stb. Persze közben öltözteted gyorsan. 5 perc alatt kész az egész hiszti nélkül.
2012. febr. 9. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
kerdezo! ha meg ezt a valaszt elolvastad jelezz vissza! en is ugy vagyok mint te. 2,5 eves kislanyom van. figyusz! en odakeszitek mindent ,meg a kabatot is a rekamera apelenkat,fesut es mindent. leulok es az olembe veszem. onnan aztan nem tud elmenekulni. a pelenkacseret is az olembe vegzem. kisse nehezkesebb de gyorsabb. nem mondom hogy nincs harc ott is neha,de hamar feladja mert nincs kiut. kozben nezi a meset es issza a tejet a cumisuvegbol ha eppen reggel van. nekem ez valt be. probald ki,de ahoz is ido kell hogy rajojjon hogy ez a modszer nem alkalmas a szokesre szamara. ha meg csak 19 honapos akkor erdemes bevezetned ezt a modszert mert kb. 3 eves koraig megbuggyansz mire kinovi ezt a harcos korszakot! az enyem is valtogatja az ellenkezeseket mig ra nem jon akar hetekbe is telik hogy nincs apelleta.pl. azelott nem akar furdeni, most szivesen megy de a kiszallaskor szorakozik. a fesulkodes ellen harcol pillanatnyilag es nem engedi hogy kremezzem az arcat ,ezert ejjel kremezem mikor alszik. kitartas ,turelem es trukkok! sok szerencset!
2012. febr. 12. 04:23
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ötleteket! Határozott javulás van nálunk, én is kicsit "erőszakosabb" vagyok, nem hagyom magam, és a plüssmacis ötlet bevált, Ő választja ki, milyen játékot vigyünk magunkkal.
2012. febr. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!